Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
 
11 december 2018
 
Make IT Work special
 
Welkom bij onze Make IT Work special. Het omscholingstraject Make IT Work maakt het voor hoogopgeleiden zonder specifieke IT-achtergrond mogelijk zich te laten omscholen naar een IT-functie op hbo-niveau en direct in een baan van start te gaan. In het voorjaar van 2019 start de IT Academy met dit omscholingstraject in Noord-Nederland. We vertellen in deze special hierover graag meer.
 
 
 
 
Meld je aan voor 9 januari 2019
 

In het voorjaar gaat in Groningen de eerste editie van Make IT Work van start met als opleidingsrichting Software Engineering. Ben je geïnteresseerd om in de kansrijke IT-sector aan de slag te gaan?

 
Lees verder 
 
 
 
 
Op zoek naar een zeer gemotiveerde IT-specialist?
 

Het omscholingstraject kent een zorgvuldig selectie-en matchingproces. Hierdoor bespaart het traject werkgevers een tijdrovende en kostbare selectie procedure. Ben je als werkgever geïnteresseerd?

 
Klik hier voor meer informatie 
 
 
 
 
Opleiden en Omscholen
 

4 december 2018 - De IT Academy biedt Noord-Nederland baanzekerheid. Lees hier het volledige artikel uit het Dagblad van het Noorden. Met o.a. ervaringen van alumnus Joost van Zanden.

 
Klik hier voor het volledige artikel 
 
 
 
 
Omscholingstraject Make IT Work bekroond tot voorbeeldproject
 

Een positief besluit voor de Human Capital-aanvraag ‘Make IT Work in Noord-Nederland’. Samenwerkingsverband Noord-Nederland en de drie noordelijke provincies gaan het project voor 3 jaar subsidiëren. 

 
Lees meer 
 
 
 
Event
 
 
Werkgeversmarkt Make IT Work
04-06-2019 16:00 uur tot 20:00 uur
 
Op 4 juni 2019 staat de tweede werkgeversmarkt gepland voor het omscholingstraject Make IT Work in Noord-Nederland. Tijdens de werkgeversmarkt ontmoeten werkgevers kandidaten die geselecteerd zijn...
 
Lees verder 
 
 
Gemakkelijk en snel op de hoogte via:
 
 
  Printen  |  Doorsturen