Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
 
9 februari 2017
 
Data Science special
 
Welkom bij onze Data Science special. We bespreken hier trends in Big Data en delen o.a. verhelderende video's over het vakgebied en een interview met een van onze docenten.
 
 
 
 
Big Data trends in Nederland
 

Big Data is zonder twijfel een van de meest besproken technologische fenomenen van de laatste jaren. Maar wat is nu de stand van zaken en welke trends zijn er waar te nemen op dit gebied in Nederland? 

 
Lees verder 
 
 
 
 
Data Science video's
 

Data Science gaat over data verzamelen, statistiek, machine learning en natuurlijk innovatie. Maar ook ethische en juridische aspecten zijn van belang. Kortom, het is een fascinerend vakgebied. Bekijk onze video's voor meer informatie.

 
Neem een kijkje in de wereld van Data Science 
 
 
 
 
Data Science docent-onderzoeker aan het woord
 

Talko Dijkhuis ontwikkelde modules voor de opleiding Data Science van de IT Academy. Hij heeft ruime ervaring als business intelligence specialist en is nu zeer actief als docent-onderzoeker op het gebied van Big Data.   

 
Lees verder 
 
 
 
 
Wordt data scientist bij de IT Academy
 

Of u nou aan de slag wilt met Big Data analyse of een stap verder wilt gaan met voorspellende modellen, de opleiding Data Science biedt uitkomst. Maandag 13 maart start deze unieke opleiding in Groningen. 

 
Klik hier voor meer informatie 
 
 
Gemakkelijk en snel op de hoogte via:
 
 
  Printen  |  Doorsturen