Workshop: Business Model Innovation

26-08-2015

Op 26 augustus vindt de ééndaagse workshop Business Model Innovation plaats voor professionals die hun organisatie met de tijd mee willen laten groeien. Tijdens deze dag legt een Interactive Media & Technologies docent van de Hanzehogeschool uit hoe professionals met behulp van het zogenaamde Business Model Canvas de bouwstenen van een business model kunnen innoveren.   

Ondernemen is populairder dan ooit. Start-ups schieten als paddenstoelen uit de grond en disruptieve technologie zorgt ervoor dat marktkansen elkaar snel opvolgen. Het succes van deze nieuwe ondernemingen, maar ook die van bestaande, rust grotendeels op het inzetten van innovatie businessmodellen.

Een goed voorbeeld van een onderneming die op deze manier succes heeft geboekt is Spotify. Dit succes hoeft echter niet alleen weggelegd te zijn voor internationaal opererende internetbedrijven. Business Model Innovation is ontwikkeld om iedere organisatie meer grip op haar verdienmodel te geven en er dus voor te zorgen dat ze relevant blijft, nu en in de toekomst.   

De workshop Business Model Innovation is bedoeld voor professionals die hun organisatie met de tijd mee willen laten gaan. De geleerde technieken zijn relevant voor iedere organisatie dus de workshop is geschikt voor start-ups, het MKB, grote bedrijven en semipublieke organisaties. 

Schrijf u hier in!

 

  • Deel