Vijfde editie Strategisch Informatiemanagement start in oktober

26-08-2019

De meest recente inzichten in informatiemanagement

In samenwerking met de Academy for Information & Management (AI&M) organiseert IT Academy Noord-Nederland voor de vijfde keer de leergang Strategisch Informatiemanagement. De leergang bestaat uit zes intensieve trainingsdagen onder leiding van ervaren docenten met een rijke visie op de betekenis van informatie en ICT voor organisaties. Op 8 oktober start het programma dat verspreid is over vijf maanden.

Deze tijd van digitale transformatie vraagt om nieuwe manieren van denken over informatie en het managen ervan. De leergang Strategisch Informatiemanagement beoogt de meest recente inzichten in informatiemanagement in kort bestek bij te brengen. De leergang biedt deelnemers de essentiële conceptuele kaders en handelingsvaardigheden om informatie en ICT te positioneren en als bronnen van innovatie te managen. De inhoud van het traject is gekoppeld aan de behoefte in het werkveld, aan de praktijk van de deelnemers. Het is een intensief en actief programma, met als thema’s: 

  • veranderd informatiemanagement in een veranderende wereld;
  • digitale transformatie, informatiemanagement en dienstverlenging;
  • informatiemanagement en het innovatie vermogen van de organisatie;
  • macht en politiek;
  • batenmanagement;
  • praktijkdag.

Oud deelnemer Allard Swart over de leergang “De aangereikte theorie is zonder meer bruikbaar in de praktijk van alledag. Het belangrijkste wat ik heb geleed is om de blik nog meer naar buiten te richten. Het inspireert, bevordert de creativiteit en helpt je om op andere, nieuwe manieren naar vraagstukken te kijken”.

De leergang Strategisch Informatiemanagement is exclusief voor business- en informatieprofessionals. Benieuwd naar de resultaten van de leergang? Of meer informatie over het programma? Klik hier.

  • Deel