Vernieuwde leergang Agile in januari van start

23-10-2019

Op 15 januari 2020 start bij IT Academy Noord-Nederland voor de derde keer de leergang Agile. Het zesdaagse programma is ten opzichte van de vorige editie vernieuwd. In deze nieuwe editie wordt gefocust op het ontwikkelen van een agile mindset, waarbij verder wordt gegaan dan frameworks, rollen, rituelen en artefacten. De IT Academy heeft samen met Jan Salvador van der Ven en Sandra Warmolts het programma ontwikkeld voor een ieder die aan IT-gerelateerde producten werkt en agile werken als belangrijk ziet voor zichzelf en de organisatie.   

Bij de leergang Agile leren deelnemers afwegingen maken tussen welke onderdelen van agile voor diegene en de organisatie relevant zijn. Ook krijgen zij inzicht in de uitdagen van agile-organisaties en handvaten aangereikt hoe deze uitdagingen kunnen worden aangepakt. De deelnemers gaan met eigen uitdagingen aan de slag en leren agile oplossingen te vinden.

Het programma bestaat uit verschillende thema’s. Door de dagen heen wordt er aandacht besteed aan de verschillende perspectieven die binnen organisaties aanwezig zijn. Zoals hoe agile denken verschillende personen bij een bedrijf beïnvloedt. Ook wordt er stil gestaan bij wat agile werken voor de klant, het management, de designer of de tester betekent.

In januari 2017 is de interactieve en intensieve leergang Agile voor het eerst gestart. Deelnemers van de eerste en tweede editie lieten hun ervaringen achter op onze website. Voor meer informatie over de komende editie en de inhoud van de thema’s verwijzen wij graag naar onze opleidingspagina

  • Deel