Hanze studenten maken Data Science video

21-11-2016

Suzanne Jalving en Nina Fonkert, vierdejaars studenten van de Hanzehogeschool Groningen, maakten een video over onze opleidingen Data Science en Advanced Data Science. Tijdens de specialisatie Mediastiek van de opleiding Communicatie ontwikkelden zij een video waarin docenten, studenten en medewerkers van de IT Academy hun ervaringen delen. 

IT Academy Noord-Nederland heeft sinds 2016 de opleidingen Data Science en Advanced Data Science. In maart 2017 wordt de opleiding Data Science weer aangeboden. Data Science docent Talko Dijkhuis, spreekt in de video over de opkomst van data science en student Erik Bloemsma vult dit aan met onder andere het nut van de opleiding in de praktijk. 

Tijdens de opleiding Data Science worden professionals opgeleid tot Data Scientist en zijn na het afronden van de opleiding in staat deze functie uit te voeren binnen een organisatie. De vakken uit deze unieke opleiding worden verzorgd door docenten van de Hanzehogeschool, de Rijksuniversiteit Groningen en ervaringsdeskundigen uit het werkveld. Kijk voor meer informatie op de pagina van Data Science

  • Deel