Student Assistent Programmeren gezocht

06-09-2017

Kun jij goed programmeren (Java/SQL/HTML) en vind je het leuk om anderen te helpen? Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek. IT Academy Noord-Nederland is namelijk per direct op zoek naar een student assistent voor de leergang Programmeren. 

De leergang start op 22 september a.s. en loopt tot juni 2018. Als student assistent ga je de docent helpen tijdens de lessen, met nakijken en een stukje voorbereiding doen. Het gaat in eerste instantie om 6 uur in de week (+-30 weken). De lessen vinden iedere vrijdag van 09.00 – 12.30 uur plaats. Verwacht wordt dat je iedere vrijdagochtend aanwezig bent bij de leergang. Uitbreiding van het aantal uren behoort zeker tot de mogelijkheden.

De IT Academy is onderdeel van het Instituut voor Communicatie, Media & IT en verzorgt ict-opleidingen voor volwassenen. Ons doel is om de ict-arbeidsmarkt te versterken door meer mensen op te leiden en onderzoek te doen naar de ict-arbeidsmarkt. Sinds de oprichting in 2014 hebben we al bijna 1000 mensen opgeleid, o.a. op het gebied van programmeren, data science en informatiemanagement. We werken vanuit een klein team en zijn nog steeds groeiende, vergelijkbaar met een start-up.

Ben jij minimaal 2e-jaars student HBO ICT of CMD, kun je goed programmeren en vind je het leuk om kennis over te dragen? Wil je naast je studie wat bijverdienen, ervaring opdoen met lesgeven en tegelijkertijd een steentje bijdragen aan de digitale economie in het Noorden? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.


Functie-inhoud

  • Ondersteunen van de docent tijdens de colleges
  • Voorbereiden opdrachten voor de deelnemers
  • Nakijken van gemaakte opdrachten

Functie-eisen

  • Minimaal 2e-jaars HBO-ICT of CMD, voorkeur gaat uit naar Software Engineering studenten
  • Bewezen kennis van programmeren in Java, SQL en/of HTML
  • Ervaring met (bij)les geven een pré

Arbeidsvoorwaarden

De datum van indiensttreding is zo snel mogelijk. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor 6 uur in de week voor de duur van 10 maanden. Verlenging van de aanstelling en uitbreiding van het aantal uren behoort tot de mogelijkheden. Je ontvangt een marktconform salaris.


Informatie & solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze functie en/of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Mark Veldkamp, Productmanager IT Academy Noord-Nederland: mark.veldkamp@itacademy.nl of 0657536795

  • Deel