Samenwerken en Klantgerichtheid populairder dan ooit onder ICT’ers

11-05-2015

Op 15 en 22 april hebben weer een fiks aantal ICT’ers hun persoonlijke vaardigheden verbeterd. De training Samenwerken en Klantgerichtheid van IT Academy Noord-Nederland werd bijgewoond door medewerkers van het RDW, DUO, Provincie Drenthe en het Ministerie van Veiligheid en Justitie.

Tijdens de training kregen deze ICT’ers meer inzicht in het effectiever communiceren binnen hun team of afdeling. Succesvolle samenwerking staat of valt bij goede communicatie, iets wat de ICT’er anno nu dan ook goed onder de knie moet hebben. Meerdere deelnemers waren vooral ook te spreken over de kennis betreffende gedragsstijlen die ze tijdens de training hebben geleerd. Daarnaast lag de focus zoals gebruikelijk op het klantgerichter maken van werkprocessen – uiteindelijk draait het natuurlijk om de juiste oplossingen te vinden voor de eindgebruiker. De training kreeg van de deelnemers gemiddeld een 7,9 als eindcijfer.  

Wegens grote belangstelling voor Samenwerken en Klantgerichtheid afgelopen maand organiseert IT Academy Noord-Nederland op 20 & 27 mei wederom een training. Inschrijven voor Samenwerken en Klantgerichtheid kan nog tot 15 mei. Lees hier meer over de ervaringen van een cursist met deze zeer nuttige training.      

  • Deel