Ons nieuwste concept: IT Academy colleges

22-11-2016

Met trots presenteert de IT Academy haar nieuwste concept: IT Academy colleges. Een serie topcolleges over de laatste online/ict trends en ontwikkelingen voor professionals, studenten en werkzoekenden in Noord-Nederland. Ieder college wordt afgesloten met een netwerkborrel waar bedrijven, (semipublieke) overheden, studenten en werkzoekenden elkaar kunnen ontmoeten. Dinsdag 6 december van 14.30 – 17.30 uur vindt de eerste editie plaats: Workshop Agile, welke geheel in het teken staat van agile.

Samen de innovatie kracht van het Noorden versterken

Om de innovatieve kracht van het Noorden te versterken en netwerken blijvend met elkaar te verbinden biedt IT Academy Noord-Nederland regelmatig topcolleges aan. Wat maakt deze IT Academy colleges zo uniek?

  • De nieuwste online/ict trends en ontwikkelingen verzorgd door hoogleraren & docenten van de noordelijke kennisinstellingen en experts uit het werkveld
  • Netwerkborrel met een zeer divers publiek: ieder college is open voor medewerkers van (semipublieke) overheden & bedrijven en voor studenten en werkzoekenden
  • Colleges vinden altijd plaats in het Noorden
  • De colleges en borrels zijn gratis

De meest actuele onderwerpen
De volgende colleges zijn bevestigd en aanmelden is mogelijk op de pagina van het event:

  • 6 december: Workshop Agile. Docenten Jan Salvador van der Ven en Sandra Warmolts geven tijdens deze interactieve workshop een globaal beeld van het speelveld rond agile.
  • 19 januari: Big Data & Recht. In dit college van mr. K. Konings, IT-advocaat bij ZENN Advocatuur, worden grenzen, mogelijkheden en onmogelijkheden van regelgeving verkend rondom Big Data. 
  • 7 februari: Data Science. Talko Dijkhuis en Johan Blok nemen het publiek mee in de wereld van data science. Onderwerpen als de geschiedenis van data science en machine learning komen in dit exclusieve college aan bod.

Meer colleges zullen in de loop van het jaar bekend worden gemaakt. Voor meer informatie over IT Academy colleges klik hier

  • Deel