Northern Security Conference van 10 t/m 12 september

22-08-2018

Op 10, 11 en 12 september organiseren Connect.frl en Samenwerking Noord de Northern Security Conference (NSC). De omgevingen van de Informatie Technologie veranderen constant. Het is daarom belangrijk je kennis van veiligheid up-to-date te houden. Tijdens de NSC blijf je op de hoogte van alle IT-veranderingen op het gebied van veiligheid. In het WTC in Leeuwarden worden op 10 en 11 september diverse trainingen georganiseerd. IT Academy Noord-Nederland verzorgt tijdens dit event de tweedaagse training Privacy by Design. Op 12 september vindt de conferentie plaats.

Tijdens dit unieke event zie je samen met vakgenoten ervaren sprekers die de aanwezigen uitdagen en informeren over de nieuwe ontwikkelingen. Een mogelijkheid om door het volgen van trainingen je kennis te vergroten en nieuwe inzichten te krijgen. De diverse trainingen vinden plaats op 10 en 11 september, waaronder een training Cybersafety, Ethical Hacking, Adversary Hunting, Detection and Compromise Assessment. IT Academy Noord-Nederland verzorgt de training Privacy by Design. Op 12 september vindt de conferentiedag plaats. Verschillende sprekers zijn aanwezig tijdens deze conferentie met thema’s als Cyber Intellligence, evil mainware en docker for penetration testers. Daarnaast is de IT Academy op deze dag met een stand aanwezig op het activiteitenplei

Training Privacy by Design
De training Privacy by Design op 10 en 11 september wordt verzorgd door IT Academy Noord-Nederland. Tijdens deze training word je geïnformeerd over de privacy wetgeving (AVG) in relatie tot het ontwerpen van een applicatie en wordt er besproken hoe je een informatiesysteem/applicatie ontwerpt waarbij je vanaf het begin rekening houdt met privacy. Daarnaast wordt de relatie tussen beveiliging, gegevensbescherming en privacy en de verplichtingen van openbare instellingen, bedrijven en individuen behandeld. Ook wordt antwoord gegeven op de vraag of deze wetgeving alleen betrekking heeft op verantwoordelijke beheerders of juist op verwerkers en programmeurs. De training wordt verzorgd door Kees de Vey Mestdagh, Ph.D., LL.M., BA. Psych. Kees de Vey Mestdagh heeft bij de Rijksuniversiteit Groningen de bachelor- en masteropleidingen IT-Recht en Recht & ICT ontwikkeld en geleid. Daarnaast is hij voorzitter van de Foundation for Law & ICT.

Inschrijven voor een eendaagse, tweedaagse training en/of de conferentie is mogelijk via www.nsc.frl. Studenten van Friese Poort Cyber, Friesland College Cyber, NHL Cyber Safety, Hanzehogeschool Groningen, RUG Groningen Cyber Crime en Cyber Safety hebben gratis toegang tot dit event via een speciale code en het tonen van hun studentenkaart.

  • Deel