Welkom op www.itacademy.nl

26-02-2015

Nieuwe website IT Academy Noord-Nederland

Welkom op de website van IT Academy Noord-Nederland, initiatief van de Hanzehogeschool Groningen, Rijksuniversiteit Groningen, Samenwerking Noord en IBM Services Center. Hier kunt u als organisatie, IT-professional, werkzoekende, alumni of student terecht voor opleidingen, onderzoek en innovatie op het gebied van IT in Noord-Nederland.

Via de opleidingenportal heeft u toegang tot een groot aantal technische en softskills trainingen, opleidingen en master classes. Als u een specifieke training of opleiding zoekt die er niet tussen staat dan kunt u dat bij ons kenbaar maken. Wij zullen dan direct voor u op zoek gaan naar de meest geschikte aanbieder.

Voor organisaties faciliteren wij trendsettend (praktijkgericht) onderzoek. Als u een specifiek probleem heeft of uw kansen op het gebied van IT wilt verkennen dan bent u aan het juiste adres. Samen kunnen we uw organisatie helpen groeien door het innovatief vermogen te versterken.

Verder kunt u op onze website terecht voor informatie over alle IT-evenementen in de drie noordelijke provinciën. Hiermee houden we u op de hoogte van o.a. congressen, best practice sessies en beurzen van IT Academy Noord-Nederland en andere partijen in het Noorden.     

Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws omtrent de IT Academy en de IT-sector in het algemeen. Naast onze website kunt u ook terecht op Facebook, LinkedIn en Twitter voor ons meest actuele nieuws en de laatste trends & gebeurtenissen in de IT-wereld. Mocht u dit in uw postvak willen ontvangen dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief via de nieuwsbrieftool onderaan de pagina. 

  • Deel