Leergang Strategisch Informatiemanagement opnieuw een succes

16-12-2016

Op 15 december 2016 sloten 11 professionals uit het Noorden de leergang Strategisch Informatiemanagement af. Voor de tweede keer organiseerde IT Academy Noord-Nederland in samenwerking met de Academy for Information & Management (AI&M) de leergang "Strategisch Informatiemanagement". Het programma bestond uit acht intensieve dagen onder leiding van kerndocent Prof. dr ir Rik Maes. Op de laatste collegedag hebben zij hun certificaat in ontvangst genomen. 

Unieke kenmerken

De leergang Strategisch Informatiemanagement kenmerkt zich door:

  • combinatie van academisch verantwoorde kennisoverdracht en daadwerkelijke toepassing in de praktijk;
  • onderwerpen en aanpakken die ertoe doen en niet op de ‘waan van de dag’;
  • docenten met diverse achtergronden, maar met een rijke visie op de betekenis van informatie en ICT voor organisaties en de samenleving;
  • het geven van toegang tot een actieve ‘community’ van ‘reflective’ professionals met een gedeelde kijk op informatiemanagement. 

Aanpak IT Academy Noord-Nederland

De leergang Strategisch Informatiemanagement is georganiseerd in samenwerking met Academy for Informatie & Management. AI&M is opgericht door Prof. dr ir Rik Maes en is een spin-off van de Universiteit van Amsterdam. AI&M heeft meer dan 30 jaar ervaring in het verzorgen van "executive" programma's op het gebied van informatiemanagement en management in een informatiesamenleving. De programma's van Rik Maes worden gekenmerkt door de mix van theorie en praktijk aangevuld met invloeden vanuit de creatieve sector. 

  • Deel