Leer programmeren bij de IT Academy

30-08-2019

Op 13 september start voor de vierde keer de leergang Programmeren bij IT Academy Noord-Nederland. De deelnemers leren in een jaar tijd (één dagdeel per week) programmeren (Java, SQL en HTML/CSS). Aan het einde zijn zij in staat om hun eigen webapplicatie te bouwen. Het traject is zodanig opgezet dat het te combineren is met een baan of studie. Het traject wordt verzorgd op de Zernike Campus.

De leergang Programmeren is opgezet voor iedereen die zich wil verdiepen in het vak. Voor professionals die kennis van programmeren willen opdoen, voor professionals die zich willen laten om- of bijscholen tot programmeur, voor docenten die programmeerles willen geven en voor studenten van niet ICT-gerelateerde studies die hun domeinkennis willen complementeren met digitale vaardigheden.

Oud deelnemer Bart Norden over de leergang “De leergang kent verschillende facetten van het programmeren en pakt deze samen. Zo kan je zelf een keuze maken, na de leergang, wat je echt interessant vindt en waar je verder mee wilt gaan”.

De leergang is in samenwerking met ervaren docenten van de Hanzehogeschool Groningen ontwikkeld, welke tevens de colleges in de leergang verzorgen. Gedurende het programma leer je zelfstandig een applicatie te ontwikkelen in de programmeertaal Java. De leergang is opgedeeld in verschillende thema’s:

  • Basis Programmeren;
  • Geavanceerd Programmeren;
  • Front end development;
  • Eindopdracht

De vierde editie gaat op 13 september van start. We hebben nog een paar plekken beschikbaar en inschrijven is nog mogelijk. Meer informatie hierover is hier te vinden.

  • Deel