IT Academy wenst iedereen prettige feestdagen

19-12-2019

Namens iedereen bij IT Academy Noord-Nederland wensen wij u fijne feestdagen en een gelukkig en voorspoedig 2020. Wij kijken ernaar uit om ook in het nieuwe jaar met u een positieve bijdrage te leveren aan de versterking van de ICT-sector in Noord-Nederland. Hieronder ons programma voor begin van 2020.

15 januari 2020 – Agile
Op 15 januari 2020 start voor de derde keer de leergang Agile. Het programma is ten opzichte van de vorige editie vernieuwd. In deze nieuwe editie focussen wij op het ontwikkelen van een agile mindset, waarbij we verder gaan dan de frameworks, rollen, rituelen en artefacten.

28 januari 2020 – Strategisch Informatiemanagement
IT Academy Noord-Nederland organiseert i.s.m. de AI&M van Rik Maes voor de vijfde keer de leergang Strategisch Informatiemanagement. Het programma is diepgaand en actief, gericht op de praktijk van de deelnemers en biedt de meest actuele kennis uit het veld. De leergang bestaat uit 6 intensieve trainingsdagen die in drie blokken worden gegeven.

3 februari 2020 – Functioneel beheer
Op 3 februari start de nieuwe vakopleiding Functioneel beheer. Het vijfdaagse traject wordt verzorgd in samenwerking met Daniel E. Brouwer. Tijdens de vakopleiding gaan de deelnemers met behulp van de gereedschapskist aan de slag om concrete antwoorden en oplossingen te geven voor de uitdagingen waar de functioneel beheerders dagelijks mee te maken hebben in hun werk.

25 februari 2020 – Werkgeversmarkt Make IT Work
Op 25 februari staat de vierde werkgeversmarkt gepland voor het omscholingstraject Make IT Work in Noord-Nederland. De omscholingsrichting van deze werkgeversmarkt is Software Engineering. Tijdens de werkgeversmarkt ontmoeten werkgevers kandidaten die geselecteerd zijn voor het omscholingstraject en op zoek zijn naar een baan in de IT. De bijeenkomst is bedoeld om in gesprek te gaan en te oriënteren of je gezamenlijk met één of meerdere kandidaten het omscholingstraject in wilt gaan. 

9 maart 2020 – Data Science
Op 9 maart 2020 start de achtste editie van de opleiding Data Science. De vakken uit deze unieke en technische opleiding worden verzorgd door docenten van de Hanzehogeschool en Rijksuniversiteit Groningen, alsmede aangevuld en versterkt door experts van andere kennisinstellingen en bedrijven. De opleiding bestaat uit 9 modules. Door middel van hoor-, werk- en gastcolleges wordt het vakgebied eigen gemaakt en wordt al het nodige over de verschillende facetten van Data Science bijgebracht.

12 maart 2020 – Functionaris Gegevensbescherming
IT Academy Noord-Nederland verzorgt in samenwerking met Qbit Cyber Security voor de elfde keer de praktijkleergang Functionaris Gegevensbescherming. Deze praktijkleergang biedt een uitstekende basis om de veranderende regelgeving op een praktische wijze toe te passen binnen een organisatie.

  • Deel