IT Academy wenst iedereen fijne feestdagen

19-12-2016

Namens iedereen bij IT Academy Noord-Nederland wensen wij u prettige feestdagen en een gelukkig en voorspoedig 2017. Wij kijken er naar uit om ook in het nieuwe jaar met u een positieve bijdrage te leveren aan de versterking van de ICT-sector in Noord-Nederland. Hieronder ons programma voor het begin van 2017. 


18 januari 2017 – Leergang Agile
Tijdens deze zesdaagse Leergang Agile krijgt u een stevige introductie in agile, leert u over agile methodes en technieken zoals Scrum, Kanban, DevOps, Lean Startup en geautomatiseerd testen. 

19 januari 2017 – IT Academy colleges: Big Data en Recht (gratis)
mr. Koen Konings van ZENN Advocatuur neemt ons in zijn college Big Data & Recht mee langs de juridische kant van Big Data. Het college is van 15.00 - 17.00 uur en inloop is vanaf 14.30 uur. Aansluitend is er een netwerkborrel.


26 januari 2017 – Informatieavond Professionals en Bedrijven 
Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven organiseert donderdag 26 januari een informatieavond voor professionals en bedrijven waar het gehele aanbod aan master en (post-)hbo deeltijdopleidingen en cursussen gepresenteerd wordt. 

7 februari 2017 – IT Academy colleges: Data Science (gratis)
De derde editie van IT Academy colleges staat in het teken van Data Science. Wat is Data Science en hoe verschilt dit van bijvoorbeeld BI? Wat kan Data Science betekenen voor jouw organisatie? Deze vragen zullen o.a. beantwoord worden door Hanzehogeschool docenten Talko Dijkhuis MSc en dr. Johan Blok. 

Maart 2017 – Java Development
Met de leergang Java Development leert u in 10 weken programmeren en kunt u na afronding aan de slag als Java Developer. De trainingen worden klassikaal verzorgd en bestaan uit een theorie-en praktijkgedeelte.

Maart 2017 – Opleiding Data Science  
De opleiding Data Science gaat voor de derde keer van start. In de eerste twee edities hebben we inmiddels meer dan 30 data sciencetists succesvol opgeleid. Het programma voor 2017 is weer verder doorontwikkeld.

12 april 2017 – Scrum Master 
Wilt u SCRUM Master worden en dus uitstekend uit de voeten kunnen als begeleider van een SCRUM team? Dan is dit de training voor u. Tijdens deze tweedaagse training leert u de essentie van het werken in SCRUM teams met de nadruk op de rol van SCRUM Master. 

  • Deel