IT Academy viert vijfjarig bestaan tijdens Trendship

16-07-2019

IT Academy Noord-Nederland, onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen, viert haar vijfjarig bestaan tijdens Trendship 2019. Op 17 oktober viert de IT Academy haar eerste lustrum middels een conferentie met als thema De toekomst van de IT’er in Noord-Nederland. In MartiniPlaza in Groningen staat een compleet verzorgde en inspirerende dag gepland met onder andere workshops, trendwatchers en een spectaculaire afsluiting.

“Iedereen is straks IT’er”

De IT Academy viert haar lustrum graag samen met 350 aanwezigen, waaronder leden van Samenwerking Noord, vertegenwoordigers uit het onderwijs, studenten, organisaties en ondernemers uit het Noorden. Het profiel van De IT’er van de toekomst staat deze gehele dag centraal. Het programma van de IT Academy sluit aan op het hoofdprogramma van Trendship. Trendship creëert al jaren maatschappelijke impact, maar gaat dit jaar ‘next-level’. Trendship 2019 omarmt zichzelf meer dan ooit als een creatieve hub.

Na een inspirerende keynote van de bekende Belgische Internetpionier, serie-ondernemer en visionair Jo Caudron, gaan de deelnemers gezamenlijk aan de slag met het profiel van de IT’er van de toekomst. Daarnaast stimuleert Trendship jou om te doen wat je niet kan doen en te zijn wat je niet kan zijn. Het volledige programma wordt binnenkort bekend gemaakt.   

Aanmelden
Wees welkom voor een compleet verzorgde en inspirerende dag met o.a. workshops, trendwatchers en een spectaculaire afsluiting. Aanmelden is mogelijk door een e-mail te sturen naar esther.terpstra@itacademy.nl met daarin je contactgegevens, functie en de naam van de organisatie waarvoor je werkzaam bent. Vervolgens ontvang je t.z.t. een officiële uitnodiging met daarin o.a. het programma en voucher-code om je aanmelding definitief te maken.


  • Deel