IT Academy opleidingen: oktober - december 2015

25-09-2015

Wij zetten ons in voor een hoogwaardige, gezonde en evenwichtige ICT-arbeidsmarkt in het Noorden. Dit doen wij onder andere door in samenwerking met kennisinstellingen toekomstgericht, kwaliteitsonderwijs aan te bieden dat afgestemd is op de wensen uit het werkveld. De komende maanden organiseren wij dan ook een aantal zeer interessante trainingen, leergangen en masterclasses in Groningen. 

Strategisch Informatiemanagement. De leergang Strategisch informatiemanagement wordt aangeboden in samenwerking met Rik Maes (Academy for Information & Management, Amsterdam) en beoogt u de meest recente inzichten in informatiemanagement in kort bestek bij te brengen. Deze leergang duurt in totaal 6 dagen en start 28 oktober.    

Masterclass DevOps. Tijdens deze masterclass (in samenwerking met Quint) laten wij u ervaren welke keuzes gemaakt moeten worden, wanneer gestart wordt met DevOps. Wij bieden wij u dus de kans om op basis van praktijkvoorbeelden de stappen te leren die u kunt maken om de voordelen van DevOps te realiseren in uw organisatie. De masterclass duurt één ochtend en vindt plaats op 29 oktober.    

Lean IT Foundation. Lean IT Foundation (in samenwerking met Quint) transformeert uw IT organisatie naar een klantgerichte, efficiënte en transparante IT organisatie die blijvende toegevoegde waarde levert aan het primaire bedrijfsproces van de organisatie. De Lean IT Association Foundation training omvat alle onderdelen om deelnemers goed te introduceren in Lean IT. Deze training duurt 2 dagen en vindt plaats op 19 & 20 november.

Agile Awareness. De Agile Awareness training (in samenwerking met Quint) geeft in slechts één dag een stevige introductie in agile werken. Belangrijk is dat de training toespitst op ‘agility’ in een omgeving gekenmerkt door complexiteit én schaalgrootte. De training duurt één dag en is op 24 november.  

Business Model Innovation. De ééndaagse training Business Model Innovation is bedoeld voor professionals die hun organisatie met de tijd mee willen laten groeien. Aan de hand van het Business Model Canvas leert u de bouwstenen van uw business model innoveren. Business Model Innovation vindt plaats op 26 november. 

Java Development. Met de leergang Java Development leert u in 10 weken programmeren en kunt u na afronding aan de slag als Java Developer. Momenteel loopt het eerste traject. Het volgende traject zal hoogstwaarschijnlijk eind dit jaar / begin 2016 starten.   

  • Deel