IT Academy initieert Kennisnetwerk Data Science

29-06-2017

Op 13 juni 2017 is het kennisnetwerk Data Science Noord-Nederland gelanceerd tijdens het Data Science event in het Gasuniegebouw. Het is een nieuw netwerk in het Noorden voor data scientists en is voortgekomen uit IT Academy Noord-Nederland. Het kennisnetwerk geeft (aankomende) data scientists en geïnteresseerden een platform om hun kennis en ervaringen te delen en zo het Data Science vak naar een hoger plan te tillen. 

De IT Academy heeft haar belangrijke partner Samenwerking Noord, dé IT netwerkorganisatie in Noord-Nederland, samengebracht met haar deelnemers uit de opleiding Data Science om een kennisnetwerk te lanceren. Deze Data Science alumni hadden de behoefte om na de opleiding met elkaar in contact te blijven over huidige projecten en vraagstukken. Vervolgens is tijdens het Data Science event het kennisnetwerk Data Science Noord-Nederland geïntroduceerd. Het Data Science event was op 13 juni georganiseerd in samenwerking met Samenwerking Noord en de IT Academy. Het kennisnetwerk is een mooi platform om met elkaar verbonden te blijven. Hiervoor worden door de kernleden van deze kennisgroep bijeenkomsten en activiteiten georganiseerd.

De communicatie van het kennisnetwerk verloopt via de website van Samenwerking Noord en Meetup.com. U kunt contact opnemen met Merijn van der Roest voor meer informatie over het kennisnetwerk of wanneer u zich wilt aanmelden als kernlid.

 

  • Deel