IT Academy aanwezig op Agile Congres

30-10-2017

IT Academy Noord-Nederland verzorgd een workshop ‘Agile/Scrum jargon in organisaties’ tijdens het Agile Congres 2017. Op donderdag 2 november en 7 december 2017 organiseert Samenwerking Noord voor de derde keer het Agile Congres. De aanwezigen tijdens dit congres kunnen verschillende interessante workshops bezoeken en er is veel mogelijkheid om te netwerken en kennis en ervaringen uit te wisselen. Naast dat de IT Academy een workshop organiseert, is de IT Academy ook aanwezig op de informatiemarkt.

Het thema van het congres is dit jaar ‘From Lean Business to Agile IT’. In de transitie naar een Agile-organisatie krijgt de business een steeds actievere rol en dit gebeurt steeds vaker vanuit een Lean gedachtegoed. Deze transitie brengt weer nieuwe uitdagingen met zich mee.

Tijdens de workshop ‘Agile/ Scrum jargon in organisaties’, Scrum in 50 minuten, bespreken we in 50 minuten de belangrijkste Agile/termen, zodat de deelnemers hier een goed beeld van krijgen. Aan het einde van de sessie zijn de aanwezigen op de hoogte van het vakjargon en een volwaardige Agile/Scrum gesprekspartner.

Agile Congres 2016
Agile Congres 2016

Meer weten over het Agile Congres 2017? Bekijk de website van Samenwerking Noord.

  • Deel