IBM Watson Seminar: bekijk het nu!

03-02-2016

Sinds IBM haar eerste Client Innovation Center van de Benelux in Groningen opende komt de regio steeds vaker in aanraking met het Amerikaanse ICT-bedrijf en zijn we steeds beter bekend met de diensten die het aanbiedt. Maar welke activitetien voeren ze uit op het gebied van cognitieve kunstmatige intelligentie?

Die kant van het bedrijf is ondergebracht in IBM Watson, waarvoor je in Nederland in Amsterdam moet zijn. Watson dus. Voor degenen die bekend zijn met de spelletjesshow Jeopardy! is dit de supercomputer die twee van de beste deelnemers van het spel wist te verslaan. App ontwikkelaars zijn er misschien mee bekend vanwege de cognitieve denkkracht die met Watson APIs via IBM's BlueMix platform aan apps toegevoegd kan worden. Maar de meest ontwikkelde toepassing op dit moment is waarschijnlijk op het gebied van gezondheidszorg; met Watson Health hebben artsen snel toegang tot relevante informatie die hun in staat stelt betere beslissingen te maken. Om dit en meer grondig toe te lichten verzordge dr. Nicky Hekster van IBM Amsterdam op 14 januari jongstleden een gratis seminar die door verschillende partijen uit het Noorden werd bijgewoond. Benieuwd hoe deze technologie werkt en naar de mogelijkheden die Watson biedt? Kijk dan nu het hele seminar terug hieronder of op ons YouTube kanaal.

Ook eens een keer live zo'n interessant seminar of masterclass bijwonen? Dat kan. Via onze nieuwsbrief (inschrijven kan onderaan het beeld) & Twitter blijft u altijd op de hoogte van ons gehele aanbod. 


  • Deel