House of Developers

18-04-2016

Een opleiding die je zwart-op-wit een baangarantie geeft is niet een kans die iedere dag langskomt. Het House of Developers programma van theFactor.e, Centric en IT Academy Noord-Nederland biedt jonge ambitieuze programmeurs echter precies dat. In 10 weken tijd gratis tot .NET / Sitecore developer worden opgeleid en aanlsuitend aan de slag bij theFactor.e of Centric. Hoezo een flitsend begin van je carrière? 

Korte opleiding, snel aan het werk

In tien weken klaargestoomd worden voor het echte werk. Dit kan omdat er van kandidaten verwacht wordt dat ze al bekend zijn met de basisprincipes van programmeren. Junior programmeurs met niet meer dan 2 jaar werkervaring en studenten in het laatste jaar van hun technische (ICT) opleiding kunnen zich aanmelden voor House of Developers. Centric en theFactor.e hebben ruimte voor junior developers wat inhoudt dat deelnemers direct na afronding van de opleiding fulltime bij één van deze bedrijven aan de slag gaan als programmeur en op de werkvloer nog een boel gaan leren.


Sitecore

Sitecore is, heel kort door de bocht, een content management systeem. Maar dan wel een hele krachtige. Sitecore focust op een multi-channel aanpak en zet sterk in op het creëren van context en personalisatie van de gebruikerservaring. Ok, dit is de marketingtekst, dat snappen we. Voor developers is Sitecore vooral een .NET platform met ontzettend veel mogelijkheden en uitdagingen, bovendien steeds volop in ontwikkeling. Sitecore wordt voornamelijk door grote organisaties ingezet om verschillende online kanalen te ontsluiten en beheren. 

Praktisch

Geïnteresseerde en gemotiveerde programmeurs (in spe) kunnen zich verder verdiepen in het programma en aanmelden via de website van House of Developers. Geschikte kandidaten worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek en als er een match is kunnen zij medio mei starten met de opleiding. Deze is gratis, maar alleen als de kandidaat in kwestie ook daadwerkelijk de opleiding voltooit en aan de slag gaat bij één van de participerende bedrijven.
  


  • Deel