Haal je hbo-bachelor ICT in deeltijd

07-02-2018

Het Instituut voor Communicatie, Media & IT van de Hanzehogeschool Groningen biedt de deeltijdopleiding HBO-ICT aan. De opleiding HBO-ICT bevat alle componenten van ICT en is een uitstekend lanceerplatform om door te groeien richting een managementfunctie. De studenten geven door deze bacheloropleiding hun carrière een sterke impuls en in vier jaar wordt een interessant netwerk opgebouwd. Daarnaast is deze praktijkgerichte opleiding opgedeeld in modules, waardoor studenten flexibel het bachelordiploma kunnen verkrijgen. In september 2018 gaat de opleiding weer van start en inschrijven via Studielink is al mogelijk.

In Noord-Nederland is een tekort aan hbo-opgeleide ICT-professionals en de verwachting is dat dit de komende jaren alleen maar groter wordt. Voor organisaties is deze deeltijdopleiding dan ook een mooie kans om te investeren in de ontwikkeling van hun professionals. Elke organisatie die te maken heeft met ICT weet hoe dynamisch dit vakgebied is. Bijna in iedere sector zorgen nieuwe systemen en applicaties ervoor dat er steeds meer werk is voor ICT’ers.

De HBO-ICT deeltijdopleiding is flexibel, dat betekent dat studenten kunnen kiezen uit de reguliere route of voor het volgen van losse modules uit de opleiding. Deze modules kunnen worden gestapeld om het bachelordiploma te verkrijgen. Studenten hoeven hierdoor niet meer vier jaar vooruit te plannen, maar kunnen de opleiding in delen doen. Tijdens de opleiding wordt aandacht besteed aan de thema’s Business IT & Management, Software Engineering, Netwerk & Security Engineering en het ontwikkelingen van beroepscompetenties op de eigen werkplek. Deze hbo-opleiding komt in aanmerking voor het LevenlangLerenKrediet, dit is de studiefinanciering voor volwassenen. Klik hier voor meer informatie over de HBO-ICT deeltijdopleiding.

  • Deel