Groningen Digital Business Centre en IT Academy gaan samenwerking aan

20-12-2017

Groningen Digital Business Centre en IT Academy Noord-Nederland vinden elkaar in hun ambitie om de digitale sector te versterken en een digitaal broeinest te creëren in het Noorden. Na een prettige eerste kennismaking is besloten om samen op te trekken en elkaar te helpen bij het verwezenlijken van elkaars ambities.

Groningen Digital Business Centre

Groningen Digital Business Centre (GDBC) is een nieuw kenniscentrum dat zich richt op het ontwikkelen, delen en overdragen van kennis op het gebied van digital business en analytics. Een plek waar innovatie en onderzoek naar digitaal ondernemen wordt gestimuleerd. Wetenschap en bedrijfsleven komen binnen het GDBC samen om kennis te ontwikkelen en met elkaar te delen.

Samenwerking

IT Academy Noord-Nederland en Groningen Digital Business Centre hebben uitgesproken dat beide partijen elkaar goed kunnen aanvullen. De volgende stap is het concretiseren van de samenwerking. Daarbij wordt gedacht aan het organiseren van een gezamenlijk evenement en het gebruikmaken van elkaars expertise bij opleidingen en trainingen. Het voornaamste doel is en blijft het versterken van de ICT-sector in Noord-Nederland.

  • Deel