Eerste terugkomdag FG groot succes

28-06-2019

Op donderdag 27 juni organiseerde IT Academy Noord-Nederland de eerste terugkommiddag van de leergang Functionaris Gegevensbescherming speciaal voor alle alumni van dit traject. De afgelopen jaren heeft de IT Academy tien edities van deze leergang mogen verzorgen. De ruim dertig oud-deelnemers werden onder andere geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen in dit vakgebied.

Op de opleidingslocatie Meerwold werden de alumni van de leergang Functionaris Gegevensbescherming welkom geheten door IT Academy Noord-Nederland. Qbit Cyber Security blikte samen met de deelnemers terug op de afgelopen 10 edities. Mr. Koen Konings, informatierecht advocaat van NORD Advocaten, sprak in zijn presentatie over de geschiedenis van het recht en de rol van de FG in vogelvlucht. Na de keynote van Koen stond een workshop ‘De Toekomst van de FG’er’ op het programma waarbij in kleine groepjes over verschillende stellingen werd gediscusieerd. De dag werd afgesloten met een netwerkborrel.

De leergang Functionaris Gegevensbescherming wordt verzorgd in samenwerking met Qbit Cyber Security (voorheen Insite Security). Deze praktijkleergang biedt een uitstekende basis om de veranderende regelgeving op een praktische wijze toe te passen binnen een organisatie. In het najaar van 2019 start de volgende editie. Houd hiervoor de website van IT Academy Noord-Nederland in de gaten.

  • Deel