Deelnemers Security Officer behalen diploma

09-07-2019

Op maandag 8 juli vond de diploma-uitreiking plaats van de eerste editie van de leergang Security Officer. De deelnemers die in september 2018 zijn gestart, zijn nu in staat om aan de slag te gaan als Security Officer. Zij hebben het afgelopen jaar 11 verschillende modules voltooid. Het traject is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Qbit Cyber Security. De officiële afsluiting en diploma-uitreiking startte met een gastcollege van Bert Moorlag, Corporate Information Security Officer bij het UMCG.

Bert Moorlag van het UMCG verzorgde een gastcollege tijdens deze afsluiting van de eerste editie van de leergang Security Officer. Bert sprak over zijn rol als Security Officer bij het UMCG en het informatiemanagementsysteem wat hij daarvoor gebruikt. Na het gastcollege vond de diploma-uitreiking plaats. Robin van den Berg, directeur IT Academy Noord-Nederland, en Jasper de Vries, directeur Qbit Cyber Security, spraken de deelnemers toe. De diploma-uitreiking werd afgesloten met een hapje en drankje.

In één jaar tijd zijn de deelnemers door IT Academy Noord-Nederland opgeleid tot Security Officer. Modules als Informatiebeveiliging, Governance, Risicomanagement, Cybersecurity, Project- en changemanagement, Auditing, Digital Ethics en Security awareness passeerden de revue. De tweede editie van de leergang start op 16 september. Meer weten? Klik hier.

  • Deel