De IT Academy wenst iedereen fijne feestdagen

18-12-2018

Wij wensen iedereen prettige feestdagen en een gelukkig en voorspoedig 2019 toe. Wij kijken ernaar uit om ook in het nieuwe jaar samen met jullie een positieve bijdrage te leveren aan de versterking van de ICT-sector in Noord-Nederland. Hieronder ons programma voor het begin van 2019.

9 januari 2019 | Agile
Tijdens deze zesdaagse leergang Agile krijg je een stevige introductie in agile, leer je over agile methodes en technieken zoals Scrum, Kanban, DevOps en Lean Startup. Door het volgen van de leergang kun jij jouw organisatie verder helpen om agile toe te passen, uit te breiden en te verankeren in de organisatie. 

23 januari 2019 | Werkgeversmarkt
Tijdens de werkgeversmarkt ontmoeten werkgevers kandidaten die geselecteerd zijn voor het omscholingstraject Make IT Work en op zoek zijn naar een baan in de IT. De bijeenkomst is bedoeld om in gesprek te gaan en te oriënteren of je gezamenlijk met één of meerdere kandidaten het omscholingstraject in wilt gaan. 

31 januari 2019 | Informatieavond Professionals en bedrijven
Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven organiseert donderdag 31 januari een informatieavond voor professionals en bedrijven waar het gehele aanbod aan master en (post-)hbo deeltijdopleidingen en cursussen wordt gepresenteerd. IT Academy Noord-Nederland geeft hier voorlichting over haar trajecten en de deeltijdopleiding HBO-ICT.

12 februari 2019 | Functionaris Gegevensbescherming
Deze praktijkleergang biedt een uitstekende basis om de regelgeving op een praktische wijze toe te passen binnen een organisatie. Geen dikke boeken of ingrijpende procescontroles, maar een toepasbare Toolkit waarmee je als Functionaris Gegevensbescherming jouw organisatie gericht kunt helpen met bewustwording, compliance en het verantwoord omgaan met persoonsgegevens.

Eind februari 2019 | IT Academy colleges
Het eerstvolgende IT Academy college wordt eind februari verzorgd. Het onderwerp van dit college is digitalisering. We staan onder andere stil bij de kracht van technologie en hoe een organisatie dit op de juiste manier kan inzetten. Na de jaarwisseling volgen de details.

4 maart 2019 | Certified Agile Tester
De IT Academy biedt voor de derde keer de vijfdaagse training ISQI Certified Agile Tester (inclusief certificering) aan. Tijdens deze training staat Agile-testing centraal, met daarin de toepassing van testmethoden en-technieken in een Agile-omgeving, de principes achter de Agile-aanpak voor softwareontwikkeling en de rol van testers in Agile-en andere projecten. De training wordt afgesloten met een examentraining en examen.

4 maart 2019 | Data Science
De vakken uit deze unieke en technische opleiding worden verzorgd door docenten van de Hanzehogeschool en Rijksuniversiteit Groningen, alsmede aangevuld en versterkt door experts van andere kennisinstellingen/bedrijven. Door middel van hoor-, werk- en gastcolleges kan je het vakgebied eigen maken en wordt al het nodige over de verschillende facetten van Data Science bijgebracht.

Voorjaar 2019 | Make IT Work
Ben je geïnteresseerd om in de kansrijke IT-sector aan de slag te gaan? Wellicht is omscholing door middel van het unieke opleidingstraject van Make IT Work wel iets voor jou! Make IT Work maakt het voor hoogopgeleiden zonder specifieke IT-achtergrond mogelijk zich te laten omscholen naar een IT-functie op hbo-niveau en direct in een baan van start te gaan.

  • Deel