IT Academy Kennisbank gelanceerd

08-05-2017

IT Academy Noord-Nederland introduceert een kennisbank. Via de kennisbank heeft u toegang tot blogs, factsheets en allerlei downloads op ICT-gebied. Onder andere onderwerpen zoals Data Science, programmeren, security, Internet of Things komen hier regelmatig aan bod. 

Voor onze blogs wordt gebruik gemaakt van de expertise binnen de noordelijke kennisinstellingen. De eerste blog Big Data Communicatie: voor een duurzame energiewereld steeds belangrijker, is geschreven door dr. Wim Elving en dr. Astrid Berg. Beiden zijn werkzaam voor het lectoraat Communication & Sustainable Society bij het Instituut voor Communicatie, Media & IT van de Hanzehogeschool Groningen. Binnenkort kunt u een blog verwachten over Data Scientist in vijf stappen.

Sinds de oprichting van de IT Academy in 2014 zijn wij bezig met het in kaart brengen van de opleidingsvraag. Naast het in kaart brengen van de opleidingsvraag, doen wij gericht onderzoek naar de stand van zaken op de ICT-arbeidsmarkt. In de vorm van een factsheet wordt dit in onze kennisbank gepresenteerd. De eerste factsheet gaat in op waar HBO-ICT alumni van de Hanzehogeschool Groningen werken.

Naast blogs en factsheets vindt u onder downloads in onze kennisbank interessante publicaties en rapporten van onze partners. Wanneer u een interessante publicatie of interessant ICT-onderzoek heeft dat u graag openbaar wilt maken, neem dan contact met ons op.

  • Deel