IT Academy genomineerd als ICT-opleider van het jaar

04-07-2017

ICT-vakblad Computable heeft IT Academy Noord-Nederland, onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen, genomineerd voor de Comptubable Awards 2017. De opleiding Data Science is voor de algemene jury van de Comuptable Awards reden om de IT Academy als ICT-opleider van het jaar te nomineren. De IT Academy is opgericht in 2014 en het team is trots om voor de tweede keer op rij genomineerd te zijn in deze categorie. Vanaf 4 juli kan er gestemd worden. 

Professionals die de kracht van big data willen leren kunnen bij de IT Academy starten met de opleiding Data Science in Groningen. In maart 2017 is deze opleiding voor de derde keer van start gegaan. De opleiding is toonaangevend voor data science onderwijs in Nederland, dankzij unieke samenwerking tussen kennisinstellingen en het bedrijfsleven. Zo wordt het curriculum ontwikkeld en verzorgd door docenten van de Hanzehogeschool en Rijksuniversiteit Groningen, aangevuld en versterkt door experts van andere kennisinstellingen en bedrijven. De ontwikkeling van de inhoud is volledig vraaggestuurd vanuit het bedrijfsleven. In maart 2018 start de volgende editie.

Vanaf 4 juli start het stemproces voor de Computable Awards 2017. Publieksstemming bepaalt voor vijftig procent de winnaar. Ook buigen de betrokken juryleden zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat ook voor de helft de winnaar bepaalt. Op 31 oktober vindt de uitreiking plaats in het Beatrix Theater in Utrecht. De IT Academy wil deze titel dan graag met trots meenemen naar Groningen. De volledige onderbouwing van de algemene jury van de Computable Awards 2017 is hier te lezen.

IT Academy Noord-Nederland zet zich in voor een hoogwaardig en gezonde ICT-arbeidsmarkt in Noord-Nederland en opereert vanuit de Zernike Campus in Groningen. Ook vanuit andere regio’s volgen bedrijven en overheden opleidingen bij de IT Academy. De IT Academy is onderdeel van Hanzehogeschool Groningen en wordt mede mogelijk gemaakt door Rijksuniversiteit Groningen, Provincie en Gemeente Groningen en Samenwerking Noord.

Stemmen kan hier! 

  • Deel