Alweer de vierde editie Informatiemanagement afgerond

06-02-2018

Op 5 februari 2018 hebben 20 professionals uit het Noorden de leergang Strategisch Informatiemanagement van de IT Academy afgerond. Onder leiding van prof. dr ir Rik Maes van Academy for Information & Management (AI&M) kregen de deelnemers in zes dagen de meest recente inzichten uit het vakgebied informatiemanagement voorgelegd. In 2015 is de eerste editie van de leergang Strategisch Informatiemanagement van start gegaan. Vanwege groot succes organiseren starten we in april 2018 alweer de volgende editie.

Deze unieke leergang kenmerkt zich door de combinatie van academisch verantwoorde kennisoverdracht en de daadwerkelijke toepassing hiervan in de praktijk. De onderwerpen en aanpakken die besproken worden, doen er daadwerkelijk toe. Voor de groep staan docenten met diverse achtergronden, maar met een rijke visie op de betekenis van informatie en ICT voor de organisaties en samenleving. De leergang Strategisch Informatiemanagement wordt exclusief georganiseerd voor business- en informatieprofessionals die verantwoordelijk zijn c.q. worden voor strategievorming en advisering op het gebied van informatiemanagement.


De aanpak van IT Academy Noord-Nederland

De leergang Strategisch Informatiemanagement is georganiseerd in samenwerking met Academy for Informatie & Management. AI&M is opgericht door Prof. dr ir Rik Maes en is een spin-off van de Universiteit van Amsterdam. AI&M heeft meer dan 30 jaar ervaring in het verzorgen van "executive" programma's op het gebied van informatiemanagement en management in een informatiesamenleving. De programma's van Rik Maes worden gekenmerkt door de mix van theorie en praktijk aangevuld met invloeden vanuit de creatieve sector. 

  • Deel