Vierde leergang Java Development gestart

04-09-2017

Na drie succesvolle edities is vandaag, 4 september 2017, de vierde leergang Java Development van start gegaan. Twaalf startende ontwikkelaars van verschillende organisaties leren de komende 10 weken programmeren. Na afronding kunnen zij aan de slag als junior Java Developer. Eind 2015 ging deze leergang van de IT Academy voor het eerst van start.

Alle deelnemers doorlopen de komende weken het gehele traject dat uit twee delen bestaat. In de eerste twee weken komt de basis van programmeren aan bod, gevolgd door vier weken zelfstudie en de mogelijkheid om het Oracle Certified Associate (OCA) examen te behalen. Nadat zij het examen hebben afgerond, maken de professionals een verdiepingsslag van vier weken. In deze vier weken gaan zij ervaring op doen en werken met verschillende soorten tooling. 

De leergang Java Development is een intensief programma, waarbij de deelnemers vier dagen per week werken aan innovatieve softwareontwikkelingsprojecten-en trajecten van specificatie, ontwerp, realisatie, testen en opleveren van softwareproducten. Tijdens de leergang worden er meerdere projecten uitgewerkt.

  • Deel