Scrum, Informatie management én Programmeren gestart

27-09-2017

Na de start van de leergang Java Development en deeltijdopleiding HBO-ICT zijn deze week weer drie trajecten van IT Academy Noord-Nederland van start gegaan. De leergang Programmeren en Strategisch Informatiemanagement zaten ruim voorafgaand aan de start van de leergang al vol. Ook aan de tweedaagse training Scrum Master startte vandaag negen professionals.   

Programmeren

Afgelopen vrijdag begonnen twintig enthousiastelingen aan de eerste editie van de leergang Programmeren. De diverse groep, bestaande uit werkzoekenden, docenten en allerlei professionals, krijgt iedere vrijdagochtend programmeerles van Hanzehogeschool docenten. Met de leergang helpt de IT Academy mensen in het Noorden aan skills die - gezien het grote tekort aan programmeurs - sterk in trek zijn op de arbeidsmarkt.  


Strategisch Informatiemanagement

Op dinsdag 26 september waren twintig business- en informatieprofessionals aanwezig voor de leergang Strategisch Informatiemanagement. De IT Academy organiseert in samenwerking met de Academy for Information & Management (AI&M) voor de derde keer deze leergang. Het programma is vernieuwd en volledig up-to-date met de meest actuele kennis uit het veld.


Scrum Master

Vandaag zijn negen professionals van verschillende organisaties gestart met de tweedaagse training Scrum Master. Onder leiding van Sandra Warmolts krijgen de deelnemers alles te weten over Scrum en kunnen na afloop hun eerste Scrum project begeleiden. De locatie van deze training is congres- en vergaderruimte Het Kasteel en is beschikbaar gesteld door Noorderpoort.


Scrum Master
Scrum Master
Programmeren
Programmeren
  • Deel