Opleidingsprogramma najaar 2017

11-08-2017

IT Academy Noord-Nederland biedt na de zomer weer diverse opleidingen en trainingen aan. In september starten weer een aantal terugkerende opleidingen, maar daarnaast start de IT Academy ook met haar nieuwste opleiding: leergang Programmeren. We kijken vooruit naar wat u de komende periode van ons kan verwachten. 

HBO-ICT deeltijd
Start: 4 september
Duur: 4 jaar
Het Instituut voor Communicatie, Media & IT biedt een flexibele HBO-ICT opleiding aan waarvan onderdelen ook op zichzelf (als ‘losse cursus’) te volgen zijn. De opleiding betreft het analyseren, adviseren, ontwerpen en beheren ten aanzien van informatiesystemen. Na afronding van deze vierjarige deeltijdopleiding heeft u het uitstroomprofiel Business IT & Management (BITM). 

Java Development
Start: 4 september
Duur: 24 dagen
Met de leergang Java Development leert u in 10 weken programmeren en kunt u na afronding aan de slag als junior Java Developer. In deze rol werkt u aan innovatieve software ontwikkel projecten en bent u betrokken bij het volledige traject van specificatie, ontwerp, realisatie, testen en opleveren van software producten. *Let op: de opleiding is vol

Programmeren
Start: 22 september
Duur: 33 dagdelen (één dagdeel per week)
Met deze leergang word je in minder dan een jaar opgeleid tot junior (Java) programmeur. De opleiding is zo opgezet dat het makkelijk te volgen is naast je werk of studie. De leergang Programmeren is uitermate geschikt voor professionals die kennis van programmeren willen opdoen of mogelijk tot programmeur bij- of omgeschoold willen worden. Verder zijn docenten die ook programmeerles willen geven en studenten van niet ICT-gerelateerde studies die hun domeinkennis willen complementeren met digitale vaardigheden bij deze opleiding gebaat. *Let op: de opleiding is vol

Strategisch Informatiemanagement
Start: 26 september
Duur: 6 dagen
In samenwerking met de Academy for Information & Management (AI&M) wordt voor de derde keer de leergang "Strategisch Informatiemanagement" georganiseerd. Het programma is vernieuwd en volledig up-to-date met de meest actuele kennis uit het veld. De leergang is exclusief bestemd voor business- en informatieprofessionals die verantwoordelijk zijn c.q. worden voor strategievorming en advisering op het gebied van informatiemanagement. *Let op: de opleiding is vol

Scrum Master
Start: 27 september
Duur: 2 dagen
Tijdens deze tweedaagse training leert u de essentie van het werken in SCRUM teams met de nadruk op de rol van SCRUM Master. U maakt kennis met de basisprincipes van Agile en de SCRUM methode en brengt deze door middel van gerichte oefeningen in de praktijk. Na deze training bent u in staat om uw eerste SCRUM project te begeleiden.

Functionaris Gegevensbescherming
Start: 5 oktober
Duur: 3 dagen
Deze praktijkleergang biedt een uitstekende basis om de veranderende regelgeving op een praktische wijze toe te passen binnen een organisatie. Geen dikke boeken of ingrijpende procescontroles, maar een toepasbare Toolkit waarmee u als Functionaris Gegevensbescherming uw organisatie gericht kunt helpen met bewustwording, compliance en het verantwoord omgaan met persoonsgegevens.

Agile
Start: 18 oktober
Duur: 6 dagen
Tijdens deze zesdaagse leergang krijg je een stevige introductie in agile, leer je over agile methodes en technieken zoals Scrum, Kanban, DevOps en Lean Startup.

Houd onze opleidingenpagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen. We geloven in vraaggestuurd opleiden, dus mocht uw organisatie een specifieke kennisbehoefte hebben die nog niet vertaald is in een geschikte opleiding dan gaan we graag met u in gesprek.    

  • Deel