Werkgeversmarkt Make IT Work | Business en Data Analytics

Op 19 november 2019 staat de derde werkgeversmarkt gepland voor het omscholingstraject Make IT Work in Noord-Nederland. De omscholingsrichting van deze werkgeversmarkt is Business & Data Analytics. Tijdens de werkgeversmarkt ontmoeten werkgevers kandidaten die geselecteerd zijn voor het omscholingstraject en op zoek zijn naar een baan in de IT. De bijeenkomst is bedoeld om in gesprek te gaan en te oriënteren of je gezamenlijk met één of meerdere kandidaten het omscholingstraject in wilt gaan. Het event staat van 16.00 – 20.00 uur gepland op de Hanzehogeschool Groningen.

De werkgeversmarkt is de ontmoetingsplek voor werkzoekenden die het assessment van Make IT Work hebben gehaald en voor werkgevers die op zoek zijn naar invulling van hun IT-vacatures. Tijdens dit event kunnen kandidaten kennis maken met werkgevers door middel van speeddating. Beide partijen maken kenbaar of er een ‘klik’ is.

Make IT Work

Make IT Work maakt het mogelijk voor hoogopgeleiden zonder specifieke IT-achtergrond zich te laten omscholen naar een IT-functie als Software Engineer, Cyber Security Specialist of Business & Data Analytics. Wil je deelnemen aan een van de omscholingen van Make IT Work, meld je dan nu aan. Op 6 januari 2020 start bij IT Academy Noord-Nederland, onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen, de eerste editie van opleidingsrichting Business & Data Analytics.

De werkgeversmarkt van 19 november is specifiek gericht op de omscholingsrichting Business & Data Analytics. Interesse in Software Engineering? Klik dan hier.

Make IT Work is een initiatief van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) en startte in 2015. In samenwerking met NHL Stenden en de HvA start de IT Academy dit traject in het Noorden. 


Aanmelden als werkgever

Ben je een werkgever in Noord-Nederland en op zoek naar IT-personeel? Deelname aan Make IT Work kan ook voor uw organisatie of instelling de oplossing zijn. Ben je geïnteresseerd om op de werkgeversmarkt van 19 november aanwezig te zijn met als opleidingsrichting Business & Data Analytics? Stuur dan een mail naar marion.koops@itacademy.nl of neem contact op met Marion Koops: 06-28745551


 

Praktische informatie

Datum 19 nov
Type IT Academy evenement
Locatie Aula, Zernikeplein 11, Hanzehogeschool Groningen
Tijd 16:00 - 20:00 uur
  • Deel

Meer evenementenDe Nederlandse Carrièredagen

22 nov - 23 nov
09:30 - 17:00 uur
Werkspoorkathedraal, Utrecht

Op vrijdag 22 november en zaterdag 23 november 2019 vinden de Nederlandse Carrièredagen plaats in de...

Meer informatie ›
IT Academy colleges

IT Academy colleges: Functioneel beheer

03 dec
14:30 - 17:00 uur
Laan Corpus den Hoorn 300, Groningen
0 plaatsen

Op 3 december 2019 organiseert IT Academy Noord-Nederland, onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen, IT Academy...

Meer informatie ›

Connect.frl

11 dec
09:00 - 18:00 uur
WTC Westcord Leeuwarden

Op 11 december vindt de nieuwe editie van Connect.frl plaats in het WTC Westcord in Leeuwarden. Het wordt een dag vol...

Meer informatie ›