Werkgeversmarkt Make IT Work | Business en Data Analytics

Op 26 mei staat de vijfde werkgeversmarkt gepland voor het omscholingstraject Make IT Work in Noord-Nederland. De omscholingsrichting van deze werkgeversmarkt is Business & Data Analytics. Tijdens de werkgeversmarkt ontmoeten werkgevers kandidaten die geselecteerd zijn voor het omscholingstraject en op zoek zijn naar een baan in de IT. De bijeenkomst is bedoeld om in gesprek te gaan en te oriënteren of je gezamenlijk met één of meerdere kandidaten het omscholingstraject in wilt gaan. Het event staat van 16.00 – 20.00 uur gepland op de Hanzehogeschool Groningen.

De werkgeversmarkt is de ontmoetingsplek voor werkzoekenden die het assessment van Make IT Work hebben gehaald en voor werkgevers die op zoek zijn naar invulling van hun IT-vacatures. Tijdens dit event kunnen kandidaten kennis maken met werkgevers door middel van speeddating. Beide partijen maken kenbaar of er een ‘klik’ is.

Make IT Work

Make IT Work maakt het mogelijk voor hoogopgeleiden zonder specifieke IT-achtergrond zich te laten omscholen naar een IT-functie als Software Engineer, Cyber Security Specialist of Business & Data Analytics. Wil je deelnemen aan een van de omscholingen van Make IT Work, meld je dan nu aan. Op 6 januari 2020 start bij IT Academy Noord-Nederland, onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen, de eerste editie van opleidingsrichting Business & Data Analytics.

De werkgeversmarkt van 26 mei is specifiek gericht op de omscholingsrichting Business & Data Analytics (op dit moment nog onder voorbehoud). Interesse in Software Engineering? Klik dan hier.

Make IT Work is een initiatief van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) en startte in 2015. In samenwerking met NHL Stenden en de HvA start de IT Academy dit traject in het Noorden. 


Aanmelden als werkgever

Ben je een werkgever in Noord-Nederland en op zoek naar IT-personeel? Deelname aan Make IT Work kan ook voor uw organisatie of instelling de oplossing zijn. Ben je geïnteresseerd om op de werkgeversmarkt van 26 mei aanwezig te zijn met als opleidingsrichting Business & Data Analytics? Stuur dan een mail naar marion.koops@itacademy.nl of neem contact op met Marion Koops: 06-28745551


 

Praktische informatie

Datum 26 mei
Type IT Academy evenement
Locatie Hanzehogeschool Groningen
Tijd 16:00 - 20:00 uur
  • Deel

Meer evenementenInformatieavond voor professionals & bedrijven

23 jan
17:00 - 20:00 uur
Zernikeplein 7, Hanzehogeschool

HanzePro organiseert donderdag 23 januari 2020 een informatieavond voor professionals en bedrijven waar het gehele...

Meer informatie ›

Werkgeversmarkt Make IT Work | Software Engineering

25 feb
16:00 - 20:00 uur
Hét Kasteel, Melkweg 1 Groningen

Op 25 februari 2020 staat de vierde werkgeversmarkt gepland voor het omscholingstraject Make IT Work in...

Meer informatie ›

Conferentie Nederland Digitaal 2020

16 mrt - 19 mrt
Groningen

De tweede editie van de jaarlijkse conferentie Nederland Digitaal vindt van 16 tot en met 19 maart 2020 plaats in...

Meer informatie ›