Trendship | IT Academy Noord-Nederland

“Iedereen is straks IT’er”

Tijdens Trendship 2019 vieren wij het vijfjarig bestaan van IT Academy Noord-Nederland graag samen met leden van Samenwerking Noord, vertegenwoordigers uit het onderwijs, organisaties en ondernemers uit Noord-Nederland. Op 17 oktober 2019 viert IT Academy dan ook haar eerste lustrum middels een conferentie met als thema De toekomst van de IT’er in Noord-Nederland.

Samen met 350 aanwezigen gaan we aan de slag met het profiel van de IT’er van de toekomst. Het programma van de IT Academy sluit aan op het hoofdprogramma van Trendship in MartiniPlaza. Wees welkom voor een compleet verzorgde en inspirerende dag met o.a. workshops, trendwatchers en een spectaculaire afsluiting.

Trendship
Trendship creëert al jaren maatschappelijke impact, maar gaat dit jaar ‘next-level’. Trendship 2019 omarmt zichzelf meer dan ooit als een creatieve hub. Naast inspirerende sprekers tijdens het main-event ga je ook zelf aan de slag tijdens de sessie van IT Academy Noord-Nederland. 


Programma

Onderdeel Tijd
Inloop 8.30 uur
Opening (met o.a. Henk Pijlman, Hanzehogeschool Groningen) 9.00 uur
Keynote - Jo Caudron 9.15 uur
Inleiding Futures Literacy - Loes Damhof 10.05 uur
Start programma Trendship  10.30 uur
Lunch 12.00 uur
Workshop Futures Literacy  12.30 uur
Plenaire afsluiting workshop (met o.a. Patrick Brouns) 14.00 uur
Vervolg programma Trendship  14.30 uur
Foodmarket + Playground 16.00 uur
Afterparty 17.00 uur

Keynote Jo Caudron

Jo Caudron is al jaren actief als digitaal ondernemer, betrokken bij meer dan 2 dozijn digitale bedrijven. Sinds 10 jaar is hij transformatie-strateeg. Met zijn innovatiebedrijf Duval Union Consulting helpt hij organisaties in heel Europa en het Midden-Oosten. Jo heeft ondertussen verschillende boeken op zijn naam staan die allemaal een bron van inspiratie proberen te zijn voor individuen, bedrijven en beleidsmakers in deze transformatieve tijden. Daarnaast is hij ook een veelgevraagd spreker.

Binnenkort komt zijn nieuwe boek uit: De wereld is rond. Een optimistisch plan voor transformatie van business en maatschappij. Meer weten? Klik hier.


Aanmelden

Aanmelden is mogelijk door een e-mail te sturen naar esther.terpstra@itacademy.nl met daarin je contactgegevens, functie en de naam van de instelling waarvoor je werkzaam bent. Vervolgens ontvang je t.z.t. een officiële uitnodiging met daarin o.a. het programma en voucher-code om je aanmelding definitief te maken.


Praktische informatie

Datum 17 okt
Type IT Academy evenement
Locatie MartiniPlaza
Tijd 08:30 - 17:30 uur
Prijs Gratis
  • Deel

Meer evenementenInformatiebijeenkomst Make IT Work | Groningen

01 okt
15:30 - 17:00 uur
Hanzehogeschool Groningen
18 plaatsen

Ben je hoogopgeleid en op zoek naar (ander) werk? Op 1 oktober organiseert IT Academy Noord-Nederland in samenwerking...

Meer informatie ›

Informatiebijeenkomst Make IT Work | Friesland

04 okt
14:30 - 16:00 uur
NHL Stenden, Rengerslaan 10 Leeuwarden
25 plaatsen

Ben je hoogopgeleid en op zoek naar (ander) werk? Op 4 oktober organiseert IT Academy Noord-Nederland in samenwerking...

Meer informatie ›

Computable Awards 2019

29 okt
16:30 - 23:30 uur
Beatrix Theater in Utrecht

Op 29 oktober maakt Computable de winnaars bekend tijdens een spectaculaire awardsshow. ICT-vakblad Computable heeft...

Meer informatie ›