Save the date: 17 oktober 2019

“Iedereen is straks IT’er”

Tijdens Trendship 2019 vieren wij het vijfjarig bestaan van IT Academy Noord-Nederland graag samen met leden van Samenwerking Noord, vertegenwoordigers uit het onderwijs, organisaties en ondernemers uit Noord-Nederland. Op 17 oktober 2019 viert IT Academy dan ook haar eerste lustrum middels een conferentie met als thema De toekomst van de IT’er in Noord-Nederland.

Samen met 350 aanwezigen gaan we aan de slag met het profiel van de IT’er van de toekomst. Het programma van de IT Academy sluit aan op het main programma van Trendship in MartiniPlaza. Wees welkom voor een compleet verzorgde en inspirerende dag met o.a. workshops, trendwatchers en een spectaculaire afsluiting.

Trendship
Trendship creëert al jaren maatschappelijke impact, maar gaat dit jaar ‘next-level’. Trendship 2019 omarmt zichzelf meer dan ooit als een creatieve hub. Naast inspirerende sprekers tijdens het main-event ga je ook zelf aan de slag tijdens de sessie van IT Academy Noord-Nederland. Meer informatie over het programma volgt.

Houd 17 oktober alvast vrij in je agenda!
Aanmelden is mogelijk door een e-mail te sturen naar esther.terpstra@itacademy.nl met daarin je contactgegevens, functie en de naam van de instelling waarvoor je werkzaam bent. Vervolgens ontvang je t.z.t. een officiële uitnodiging met daarin o.a. het programma en voucher-code om je aanmelding definitief te maken.


Praktische informatie

Datum 17 okt
Type IT Academy evenement
Locatie MartiniPlaza
Tijd 08:30 - 17:30 uur
  • Deel

Meer evenementenKennissessie ‘Werken met IT’

20 jun
16:00 - 19:00 uur
Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk

Op 20 juni organiseren Samenwerking Noord en Bossers & Cnossen in het Hotel Van der Valk aan de Borchsingel 53 in...

Meer informatie ›

Mini college Security Officer

25 jun
16:30 - 17:30 uur
Meerwold, Laan Corpus den Hoorn 300, Groningen
27 plaatsen

Op dinsdag 25 juni organiseert IT Academy Noord-Nederland een mini college Security Officer. Tijdens deze sessie maak...

Meer informatie ›

Werkgeversmarkt Make IT Work

19 nov
16:00 - 20:00 uur
Leeuwarden of Groningen

Op 19 november 2019 staat de derde werkgeversmarkt gepland voor het omscholingstraject Make IT Work in...

Meer informatie ›