RDW Techday 2018

Op 10 april is het alweer tijd voor de tweede editie van de RDW Techday. Net als vorig jaar staat het programma weer bol van de interessante presentaties en workshops over de laatste technologische ontwikkelingen. En hoewel de Techday eigenlijk een intern kennisevent is, maakt de RDW graag een uitzondering voor zijn Samenwerking Noord-partners: ook dit jaar is een aantal plekken exclusief gereserveerd voor medewerkers van Samenwerking Noord-leden. Aarzel dus niet en meld je snel aan!

Be future ready

De presentaties en workshops tijdens de Techday zijn gericht op ICT professionals. Ook dit jaar heeft de RDW weer een leuk en onderhoudend programma samengesteld, met ervaren sprekers en een interessante keynote: Niall Merrigan, Head of CyberSecurity bij Capgemini in Noorwegen. Hij opent de RDW Techday met de lezing ‘Hacking the Human OS’.

Verder zijn er vier rondes met lezingen, verdeeld over zes verschillende tracks. Die tracks zijn:

  • Infrastructuur
  • Apps
  • Inspiratie
  • Collaboration
  • Workshops

Een overzicht van alle sessie en de sprekers is te vinden op de RDW Techday site.

Samenwerking Noord leden kunnen zich aanmelden bij Greetje Brinksma via g.brinksma@samenwerkingnoord.nl. Vermeld in de e-mail je voor- en achternaam, organisatie en e-mailadres. Zodra RDW je naam heeft doorgekregen, ontvang je van een inschrijflink. Na inschrijving kun je je ook direct aanmelden voor de verschillende sessies.

Inschrijven kan tot en met 3 april. Wacht niet te lang met het aanmelden, want er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Voor meer informatie over de RDW Techday kun je mailen naar Esmé van der Zijde via RDWtechday@rdw.nl.

Teksten van www.samenwerkingnoord.nl

Praktische informatie

Datum 10 apr
Type Extern evenement
Locatie Van der Valk Hotel in Hoogkerk
Tijd 09:00 - 17:00 uur
  • Deel