Kennissessie ‘Werken met IT’

Op 20 juni organiseren Samenwerking Noord en Bossers & Cnossen in het Hotel Van der Valk aan de Borchsingel 53 in Groningen/Hoogkerk een interactieve namiddagsessie over het actuele thema ‘Werken met IT’. Vanaf 16.00 uur is de inloop, de inhoudelijke sessie is vanaf 16.30 uur tot 19.00 uur. Na de inhoudelijke bijeenkomst is er gelegenheid om te netwerken onder het genot van een hapje en drankje. Ze verwachten uiterlijk om 20.00u af te sluiten.

Je kunt werken in de IT en je kunt werken met IT. Werken in de IT is een keuze, werken met IT geldt voor iedereen

Met de slogan ‘Word eens wakker joh, de wereld verandert! De impact van technologie en een veranderende samenleving’ organiseren zij een interactieve kennisbijeenkomst over de ontwikkelingen die we zien op het gebied van ICT en de maatschappij. Welke impact hebben deze veranderingen op de manier waarop we in de toekomst werken en ons organiseren. Jeroen Bos, woordvoerder en navigator van Bossers & Cnossen neemt de deelnemers mee in de invoering van holacracy, en in de keuzes die zij gemaakt hebben om in deze snel veranderende wereld relevant te blijven.

Aansluitend bespreekt Nynke Jongstra, Tech-savvy consultant bij Bossers & Cnossen, met ons een aantal ‘best practices’ over ‘het nieuwe (samen-) werken’. Welke invloed hebben diverse verschillende organisatievormen hierop? En welke ICT-oplossingen? Maar ook, hoe wordt de samenwerking beïnvloed door jouw persoonlijkheid, en die van de ander? Je hebt als organisatie een gereedschapskist vol mogelijkheden met ICT toepassingen en de talenten van je medewerkers, maar hoe maak je daar nu en in de toekomst optimaal gebruik van?

Kortom, hoe zorg je ervoor dat je dit als organisatie voor bent en blijft? Aan de hand van het thema duurzame inzetbaarheid nemen zij je mee langs de toepassing van 21e – eeuwse vaardigheden en Design Thinking die de manier waarop jullie medewerkers samenwerken blijvend kan veranderen. Daarnaast worden onderwerpen besproken zoals ‘organisatieverandering’ en ‘online en offline samenwerken’.

Deze bijeenkomst is dan ook niet alleen bedoeld voor medewerkers die werken op een IT afdeling, ook medewerkers van aanpalende beleidsterreinen (zoals HRM, Marketing & Communicatie) die dagelijks werken met IT  en (ver(nieuwe)nde) digitale ontwikkelingen zijn van harte welkom bij deze kennisbijeenkomst.

Ze ontmoeten jullie graag op 20 juni vanaf 16.00 uur in Hotel Van der Valk in Groningen/Hoogkerk!

Meer informatie en aanmelden, klik hier

Teksten van www.samenwerkingnoord.nl

Praktische informatie

Datum 20 jun 2019
Type Extern evenement
Locatie Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk
Tijd 16:00 - 19:00 uur
  • Deel

Meer evenementenInformatieavond voor professionals & bedrijven

23 jan
17:00 - 20:00 uur
Zernikeplein 7, Hanzehogeschool

HanzePro organiseert donderdag 23 januari 2020 een informatieavond voor professionals en bedrijven waar het gehele...

Meer informatie ›

Werkgeversmarkt Make IT Work | Software Engineering

25 feb
16:00 - 20:00 uur
Hét Kasteel, Melkweg 1 Groningen

Op 25 februari 2020 staat de vierde werkgeversmarkt gepland voor het omscholingstraject Make IT Work in...

Meer informatie ›

Conferentie Nederland Digitaal 2020

16 mrt - 19 mrt
Groningen

De tweede editie van de jaarlijkse conferentie Nederland Digitaal vindt van 16 tot en met 19 maart 2020 plaats in...

Meer informatie ›