Job Festival

Ben jij (bijna) afgestudeerd en wil je je optimaal voorbereiden op je carrière? Ben je op zoek naar een baan of stageplaats en wil je alvast solliciteren bij de tofste werkgevers uit de (creatieve) IT-sector? Kom dan naar het Job Festival op 18 april. Naast een bedrijvenmarkt is er een Food & Lounge, Ruben Horbach geeft een lezing en je maakt kans op een exclusieve borrel met toffe werkgevers uit het noorden. Meer weten? Lees hieronder verder.

Exclusief borrelen met de Golden Partners van het festival

Heb jij altijd al bij RDW, Quintor, Atos, IBM, Qbit of DUO willen werken? Dit jaar krijg je de mogelijkheid om jezelf aan hen van je beste kant te laten zien tijdens een exlusieve borrel. Geselecteerde studenten en deze Golden Partners gaan het gesprek met elkaar onder het genot van een (gratis) hapje en drankje in de Energy Barn. 

Wat moet je daar voor doen?
Geef bij het aanvragen van jouw gratis ticket aan met welke organisatie jij graag wilt borrelen. Vermeld daarbij dé vraag die je écht wil stellen als jij geselecteerd wordt. De Golden Partners maken op basis van deze vragen een selectie. 


Keynote door Ruben Horbach

Van 13.00 tot 14.00 uur geeft Ruben Horbach een lezing. Ruben werd internationaal bekend toen hij als experiment een chip in zijn arm liet plaatsen. Tijdens de keynote neemt hij ons mee in de snelle technologische veranderingen en hoe deze ons leven beïnvloeden. Wil je zeker zijn van een plekje in de zaal? Get your free tickets now! 


Get your free tickets now!

We zien je graag tussen 10.00 en 17.00 uur op het EnTranCe-terrein van de Hanzehogeschool Groningen. En het mooie is, het festival is gratis te bezoeken. Wie weet maak jij tijdens het festival alvast kennis met je toekomstige collega's! Klik hier om je in te schrijven.  

Teksten van www.hanze.nl

Programma

  1. Timetable Job Festival 18 april 2019(126 kB)

Praktische informatie

Datum 18 apr
Type Extern evenement
Locatie EnTranCe, Zernikelaan 17, Groningen
Tijd 10:00 - 17:00 uur
  • Deel

Meer evenementenWerkgeversmarkt Make IT Work | Business en Data Analytics

19 nov
16:00 - 20:00 uur
Aula, Zernikeplein 11, Hanzehogeschool Groningen

Op 19 november 2019 staat de derde werkgeversmarkt gepland voor het omscholingstraject Make IT Work in...

Meer informatie ›

Informatieavond voor professionals & bedrijven

21 nov
17:00 - 20:00 uur
Zernikeplein 7, Hanzehogeschool

HanzePro organiseert donderdag 21 november 2019 een informatieavond voor professionals en bedrijven waar het gehele...

Meer informatie ›

KNVI dot KOM! 2019

21 nov
17:00 - 22:00 uur
Dot, Vrydemalaan 2, Groningen

Het succes van het KNVI DOT KOM! event in 2018 heeft de organisatie doen besluiten tot een nieuwe editie in 2019. Het...

Meer informatie ›