IT Academy colleges: Functioneel beheer

Op 3 december 2019 organiseert IT Academy Noord-Nederland, onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen, IT Academy colleges: Functioneel beheer. Tussen 15.00 uur en 17.00 uur verzorgt Daniël E. Brouwer, auteur van het boek: Hét handboek voor de functioneel beheerder en ontwikkelaar van de vakopleiding Functioneel beheer, een interactief college over de moderne Functioneel beheerder. Deze twaalfde editie van IT Academy colleges vindt plaats op Meerwold, Hanzehogeschool Groningen.

Tijdens het college gaan we in op de rol van de Functioneel beheerder. Functioneel beheerders zijn er in vele soorten en maten, van applicatiegerichte specialisten tot breed georiënteerde generalisten, maar ze hebben allemaal één primair doel: zorgen voor een betrouwbare, wendbare, schaalbare en innovatieve informatievoorziening voor de hele organisatie. Op basis van zijn jarenlange ervaring heeft Daniël E. Brouwer een gereedschapskist ontwikkeld met tools die onmisbaar zijn voor elke Functioneel beheerder. Tijdens dit college gaat Daniël in op de kwaliteiten en skills die zijn vereist voor een Functioneel beheerder en welke tools hierbij kunnen ondersteunen. Deelnemers krijgen concrete antwoorden en oplossingen voor de vragen en problemen waarmee Functioneel beheerders dagelijks te maken hebben.

Het college is voor professionals, werkzoekenden en studenten en is gratis toegankelijk. Voorafgaand aan het college ontvangen deelnemers per e-mail een uitnodiging. Aanmelden kan onderaan deze pagina.


Spreker

Daniël E. Brouwer is Lean Six Sigma Master Black Belt en expert op het gebied van functioneel beheer. Hij is interimmanager, ondernemer en spreker en daarnaast auteur van “Hét handboek voor de functioneel beheerder” en oprichter van de Vakopleiding Functioneel Beheer.

Spreker: Daniël E. Brouwer
Spreker: Daniël E. Brouwer

Programma

14.30 uur – 15.00 uur Inloop met koffie en thee
15.00 uur – 15.10 uur Opening door IT Academy Noord-Nederland
15.10 uur – 16.00 uur College Daniël E. Brouwer
16.00 uur – 16.15 uur Pauze
16.15 uur – 17.00 uur Interactieve sessie door Daniël E. Brouwer
17.00 uur – 17.30 uur Afsluiting en netwerken

Sfeerimpressie IT Academy colleges

Benieuwd naar de ervaringen van de deelnemers van een van onze college? Bekijk dan de onderstaande video. Om de innovatieve kracht van het Noorden te versterken en netwerken blijvend met elkaar te verbinden bieden wij regelmatig IT Academy colleges aan. Wat maakt onze colleges zo uniek?

  • De nieuwste online/ICT-trends en ontwikkelingen verzorgd door hoogleraren & docenten van de noordelijke kennisinstellingen en experts uit het werkveld
  • Netwerken met een zeer divers publiek: ieder college is open voor medewerkers van overheden & bedrijven en voor studenten & werkzoekenden
  • De colleges en netwerkborrels zijn gratis

Praktische informatie

Datum 03 dec
Type IT Academy college
Locatie Laan Corpus den Hoorn 300, Groningen
Tijd 14:30 - 17:00 uur
Prijs Gratis
Beschikbaar 2 van 45 plaatsen
  • Deel

Meer evenementenKennisnetwerk Data Science: Handhaving parkeren

11 nov
16:00 - 20:00 uur
Harm Buiterplein 1, Groningen

Op 11, 18 november en 2 december 2019 staat de 5e Meetup van het Kennisnetwerk Data Science gepland. Dit keer gaan ze...

Meer informatie ›

Werkgeversmarkt Make IT Work | Business en Data Analytics

19 nov
16:00 - 20:00 uur
Aula, Zernikeplein 11, Hanzehogeschool Groningen

Op 19 november 2019 staat de derde werkgeversmarkt gepland voor het omscholingstraject Make IT Work in...

Meer informatie ›

Informatieavond voor professionals & bedrijven

21 nov
17:00 - 20:00 uur
Zernikeplein 7, Hanzehogeschool

HanzePro organiseert donderdag 21 november 2019 een informatieavond voor professionals en bedrijven waar het gehele...

Meer informatie ›