Informatiebijeenkomst Make IT Work | Friesland

Ben je hoogopgeleid en op zoek naar (ander) werk? Op 4 oktober organiseert IT Academy Noord-Nederland in samenwerking met Fryslân Werkt!, een samenwerkingsverband van alle Friese gemeenten, UWV, SW-bedrijven en sociale partners, een informatiebijeenkomst speciaal voor potentiële deelnemers voor het omscholingstraject Make IT Work. Van 14.30 – 16.00 uur vertellen wij graag meer over het onderwijsprogramma, de opzet van het traject, de kosten en wat het je oplevert. Daarnaast is er alle ruimte voor het stellen van vragen. De bijeenkomst vindt plaats bij de NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden.

Jouw ticket voor de toekomst

Laat je in 11 maanden tijd omscholen door de IT Academy, onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen, tot Business & Data Analytics. Geef je carrière een boost en start met het om-/ bijscholingsproject via Make IT Work, hét traject voor hoogopgeleiden zonder specifieke IT-achtergrond. Wij brengen je in contact met de vele aangesloten werkgevers binnen ons project. Als je een intentieverklaring verkrijgt, kan je na de 5 maanden fulltime omscholing direct aan de slag bij een van de werkgevers, baangarantie dus!

IT Academy Noord-Nederland is in maart 2019 gestart met het omscholingstraject Make IT Work. In samenwerking met NHL Stenden en de Hogeschool van Amsterdam rollen zij het traject uit in Noord-Nederland. Make IT Work kent verschillende fases, waaronder: het online assessment, een voorbereidingsdag, een werkgeversmarkt, de opleiding en een arbeidsovereenkomst van minimaal zes maanden bij een van de aangesloten werkgevers.

In januari 2020 start het derde cohort van het omscholingstraject met de opleidingsrichting Business & Data Analytics. Het online assessment kan je voor dit cohort doen tot 5 november 2019. Op 12 november staat namelijk de voorbereidingsdag gepland en op 19 november vindt de werkgeversmarkt plaats. Tijdens de informatiebijeenkomst op 4 oktober bespreken we alle fases en onderdelen van het traject. Inschrijven voor deze bijeenkomst is mogelijk onderaan de pagina. Je alvast inlezen in het omscholingstraject kan hier.


Programma

14.00 uur Inloop met koffie & thee
14.30 uur  Start voorlichting Make IT Work
15.30 uur Vragen
16.00 uur Afsluiting

Flyer

  1. Bijeenkomst 4 oktober 2019(1,1 MB)

Inschrijven

Inschrijven voor deze bijeenkomst is mogelijk onderaan de pagina. Of stuur een e-mail naar Marion Koops, Accountmanager Make IT Work: marion.koops@itacademy.nl


 

Praktische informatie

Datum 04 okt
Type IT Academy evenement
Locatie NHL Stenden, Rengerslaan 10 Leeuwarden
Tijd 14:30 - 16:00 uur
Prijs Gratis
Beschikbaar 25 van 30 plaatsen
  • Deel

Meer evenementenInformatiebijeenkomst Make IT Work | Groningen

01 okt
15:30 - 17:00 uur
Hanzehogeschool Groningen
18 plaatsen

Ben je hoogopgeleid en op zoek naar (ander) werk? Op 1 oktober organiseert IT Academy Noord-Nederland in samenwerking...

Meer informatie ›

Trendship | IT Academy Noord-Nederland

17 okt
08:30 - 17:30 uur
MartiniPlaza

Tijdens Trendship 2019 vieren wij het vijfjarig bestaan van IT Academy Noord-Nederland graag samen met leden van...

Meer informatie ›

Computable Awards 2019

29 okt
16:30 - 23:30 uur
Beatrix Theater in Utrecht

Op 29 oktober maakt Computable de winnaars bekend tijdens een spectaculaire awardsshow. ICT-vakblad Computable heeft...

Meer informatie ›