Informatiebijeenkomst Make IT Work

Ben je hoogopgeleid en op zoek naar (ander) werk? Op 7 mei organiseert IT Academy Noord-Nederland in samenwerking met het UWV Groningen een informatiebijeenkomst speciaal voor potentiële deelnemers voor het omscholingstraject Make IT Work. Van 15.30 – 17.00 uur vertellen wij graag meer over het onderwijsprogramma, de opzet van het traject, de kosten en wat het je oplevert. Daarnaast is er alle ruimte voor het stellen van vragen. De bijeenkomst vindt plaats op EnTranCe, de Hanzehogeschool Groningen.

Jouw ticket voor de toekomst

Laat je in 11 maanden tijd omscholen door de IT Academy, onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen, tot Software Engineer, Cyber Security Specialist of Data Scientist. Geef je carrière een boost en start met het om-/ bijscholingsproject via Make IT Work, hét traject voor hoogopgeleiden zonder specifieke IT-achtergrond. Wij brengen je in contact met de vele aangesloten werkgevers binnen ons project. Als je een intentieverklaring verkrijgt, kan je na de 5 maanden fulltime omscholing direct aan de slag bij een van de werkgevers, baangarantie dus!

IT Academy Noord-Nederland is in maart 2019 gestart met het omscholingstraject Make IT Work. In samenwerking met NHL Stenden en de Hogeschool van Amsterdam rollen zij het traject uit in Noord-Nederland. Make IT Work kent verschillende fases, waaronder: het online assessment, een voorbereidingsdag, een werkgeversmarkt, de opleiding en een arbeidsovereenkomst van minimaal zes maanden bij een van de aangesloten werkgevers.

In september 2019 start het tweede cohort van het omscholingstraject met de opleidingsrichting Software Engineering. Het online assessment kan je voor dit cohort doen tot 21 mei 2019. Op 28 mei staat namelijk de voorbereidingsdag gepland en op 4 juni vindt de werkgeversmarkt plaats. Tijdens de informatiebijeenkomst op 7 mei bespreken we alle fases en onderdelen van het traject. Inschrijven voor deze bijeenkomst is mogelijk onderaan de pagina. Je alvast inlezen in het omscholingstraject kan hier.


Programma

15.00 uur Inloop met koffie & thee
15.30 uur  Start voorlichting Make IT Work
16.30 uur Vragen
17.00 uur Afsluiting

Flyer

  1. Bijeenkomst 7 mei 2019(1,1 MB)

Inschrijven

Inschrijven voor deze bijeenkomst is mogelijk onderaan de pagina. Of stuur een e-mail naar Marion Koops, Accountmanager Make IT Work: marion.koops@itacademy.nl


 

Praktische informatie

Datum 07 mei
Type IT Academy evenement
Locatie EnTranCe, Zernikelaan 17, Groningen
Tijd 15:30 - 17:00 uur
Prijs Gratis
  • Deel

Meer evenementenSave the date: 17 oktober 2019

17 okt
08:30 - 17:30 uur
MartiniPlaza

Tijdens Trendship 2019 vieren wij het vijfjarig bestaan van IT Academy Noord-Nederland graag samen met leden van...

Meer informatie ›

Computable Awards 2019

29 okt
16:30 - 23:30 uur
Beatrix Theater in Utrecht

Op 29 oktober maakt Computable de winnaars bekend tijdens een spectaculaire awardsshow. ICT-vakblad Computable heeft...

Meer informatie ›

Werkgeversmarkt Make IT Work

19 nov
16:00 - 20:00 uur
Leeuwarden of Groningen

Op 19 november 2019 staat de derde werkgeversmarkt gepland voor het omscholingstraject Make IT Work in...

Meer informatie ›