Holland WebWeek Groningen 2015

Tomorrow's Way of Life

Van woensdag 16 september t/m zaterdag 19 september 2015 wordt Groningen nationaal en wellicht internationaal het epicentrum van online ontwikkelingen, trends, visies, innovaties en insights.

Een inspirerend visionair congres

Holland WebWeek Groningen 2015 gaat talent aantrekken, kansen bieden en bedrijven en instellingen binden. Een inspirerend visionair congres dus: belangrijk voor u, voor de stad, de regio en Nederland.

Een steeds breder wordend team mensen werkt al geruime tijd aan de realisatie van de Holland WebWeek Groningen 2015. Van 16 t/m 19 september vinden in en rondom het Infoversum te Groningen een grote verscheidenheid aan activiteiten plaats. 

Er zullen ICT gerelateerde lezingen gehouden worden op het gebied van Health, Research, Agri, Energy, Commerce, Safety, Education en Culture. 

Daarnaast zullen studententeams van mbo-, hbo- en wo-instellingen het tegen elkaar opnemen in 'Battle of the Schools', leren 100 meiden programmeren, is er een startup evenement en zullen er behendigheidswedstrijden met drones en voetballende robot te zien zijn. Kortom een evenement waar je simpelweg bij moet zijn. Voor meer informatie en tickets kun je terecht op www.thwwg.nl

i-Quizz
Uiteraard is IT Academy Noord-Nederland ook aanwezig tijdens de Holland WebWeek. Test je ICT-kennis op zaterdag 19 september en doe mee met onze i-Quizz. Weet je het één en ander over programmeertalen, ken je al die toffe internet startups hier in het Noorden of hou je van gamen? Kom dan naar de IT Academy area en neem het op tegen andere kenners. De echte i-Quizz toppers maken kans op één van de volgende prijzen:

1ste prijs – Compleet verzorgde cursus bij de IT Academy (want zo blijf je bij)
2e prijs – Abonnement op een ICT-tijdschrift
3e prijs – IT Academy goody pakket

IT Academy Facebook foto wedstrijd
IT Academy Noord-Nederland wil samen groeien, maar ook samen met jou beroemd worden. Help je ook de IT Academy beroemd worden? Degene die daar het best in slaagt ontvangt een Apple Watch. Meer weten? Kom dan 19 september naar de IT Academy area.

Praktische informatie

Datum 16 sep 2015 - 19 sep 2015
Locatie In en rondom het Infoversum - Groningen
Prijs Gratis
  • Deel

Meer evenementenInformatiebijeenkomst Make IT Work

07 mei
15:30 - 17:00 uur
EnTranCe, Zernikelaan 17, Groningen
29 plaatsen

Ben je hoogopgeleid en op zoek naar (ander) werk? Op 7 mei organiseert IT Academy Noord-Nederland in samenwerking met...

Meer informatie ›
IT Academy colleges

IT Academy colleges: Futures Literacy

23 mei
13:30 - 17:30 uur
Hét Kasteel, Melkweg 1 Groningen
30 plaatsen

Op donderdag 23 mei 2019 van 14.00 – 17.00 staat IT Academy colleges: Futures Literacy gepland, dé ultieme 21st...

Meer informatie ›

Django Girls

25 mei
09:30 - 16:30 uur
IBM Groningen

On May 25, from 9.30 - 16.30, Django Girls organizes an event in Groningen. If you are a woman and want to learn how...

Meer informatie ›