devCampNoord

Op donderdag 21 januari 2016 organiseert devNetNoord het devCampNoord evenement. Dit is een ander event dan wat je van devNetNoord gewend bent, maar minstens net zo leuk en waardevol. Vanaf 9:30 uur bent u welkom in Forum Images aan het Hereplein 73 in Groningen.

devCampNoord

Gedurende de ochtend en de middag zullen verschillende experts de laatste trends op het gebied van Microsoft ontwikkeling bespreken. De dag begint om 10:00 uur met een keynote van Gerard Kemkers en Wouter Frencken. Gerard en Wouter zijn beide werkzaam voor FC Groningen, waar ze zich bezighouden met performance management van de spelers. In de keynote spreken ze over de belangrijke rol die revolutionaire (IoT) technologie speelt om spelers efficienter te laten trainen en om hen een beter spelinzicht te geven. We vervolgen de dag met drie breakout tracks over IoT Development, App Development en Cloud Development en sluiten af met een borrel van 17:00 tot 18:00.

devNetNoord

In 2011 is devNetNoord opgericht. devNetNoord is een platform voor en door .NET developers in Noord Nederland. Het platform is een gezamenlijk initiatief van medewerkers van Microsoft, Quintor, KPN en Gasunie.

Op donderdag 29 september 2011 organiseerde devNetNoord haar eerste event. De events zijn gericht op developers in Noord Nederland die interesse hebben in .NET ontwikkelen, architecturen, en het laatste nieuws van Microsoft.

Het is de bedoeling om de sessies praktisch in te steken, zodat de aanwezigen de kennis die zij opdoen in de sessies op korte termijn kunnen toepassen in hun dagelijks werk. Code zal een belangrijk aspect zijn van alle presentaties.

Praktisch

Programma: Meer informatie over het programma vind je hier.

Aanmelden: Meld je nu aan (kan tot 18 januari) voor het devNetNoord event op donderdag 21 januari 2016. Aanmelden kan tot en met 18 januari.

Meer weten? Raadpleeg de website van devNetNoord of neem contact op via info@devNetNoord.nl voor meer informatie

 

Praktische informatie

Datum 21 jan 2016
Locatie Forum Images
Tijd 09:30 - 17:00 uur
Prijs Gratis
  • Deel

Meer evenementenKennissessie ‘Werken met IT’

20 jun
16:00 - 19:00 uur
Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk

Op 20 juni organiseren Samenwerking Noord en Bossers & Cnossen in het Hotel Van der Valk aan de Borchsingel 53 in...

Meer informatie ›

Mini college Security Officer

25 jun
16:30 - 17:30 uur
Meerwold, Laan Corpus den Hoorn 300, Groningen
27 plaatsen

Op dinsdag 25 juni organiseert IT Academy Noord-Nederland een mini college Security Officer. Tijdens deze sessie maak...

Meer informatie ›

Save the date: 17 oktober 2019

17 okt
08:30 - 17:30 uur
MartiniPlaza

Tijdens Trendship 2019 vieren wij het vijfjarig bestaan van IT Academy Noord-Nederland graag samen met leden van...

Meer informatie ›