De digitale werkplek van de toekomst

Tijdens deze interactieve avond op 28 september word je meegenomen in de ontwikkelingen van de digitale werkplek. Aan de hand van prikkelende stellingen, discussie en een aantal presentaties waarin we kijken naar zowel de visie, verwachtingen en de praktijk. Deze avond wordt georganiseerd door Ngi-NGN, platform voor IT-professionals. Zij hopen jullie een inkijk te geven in de ontwikkelingen die gaande zijn en de verwachtingen voor de nabije toekomst.

Sprekers

Frank de Nijs
Frank de Nijs, Enterprise Innovator bij Centric, "Visie 2025 – De kracht van Digitale Transformatie". De maatschappij is in rep en roer op tal van terreinen. Digitalisering fungeert hierbij als dominante katalysator. Toch staan we pas aan het begin van die maatschappelijke digitale transformatie. Komende jaren zullen bepalend zijn in de wijze waarop jij technische ontwikkelingen weet te combineren tot een krachtig geheel. Laat je informeren over hoe die ontwrichtende veranderingen tot een nieuw functioneel geheel transformeren. Welke impact gaat die digtale transformatie hebben op jouw dagelijks werk? Doe nieuwe inspiratie op te midden van de eindeloze mogelijkheden rond jouw digitale transformatie.

Peter van der Voordt
Peter van der Voordt, Manager ICT Antea Group, “de transitie naar de nieuwe werkplek” De presentatie van Antea gaat over de transitie naar de nieuwe werkplek. Voor Antea Group staat de werkplek van de toekomst op de agenda  van een 1000 dagen plan om een innovatief ingenieurs- en adviesbureau te worden. De opdracht luidt: In opdracht van de directie werkt het team de “werkplek van de toekomst” uit. De opdracht van de directie luidt als volgt: “Schets ons een beeld van de werkplek van de toekomst voor Antea Group. Hoe ziet de werkplek eruit, zodat medewerkers ook over 5 jaar nog steeds graag bij Antea Group willen werken, en nieuwe medewerkers bewust kiezen voor een carrière bij Antea Group?”

Nadine de Ruiter
Nadine de Ruiter, Customer Success Manager van Microsoft, vertelt over “De  visie van Microsoft op de werkplek van de toekomst”.

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:

17.30 Bits & bytes 
18.30 Opening & welkomstwoord door Harmen Tjeerdsma, Manager Innovatie & ICT Antea Group
18.45 Frank de Nijs, Enterprise Innovator Centric, Visie 2025 – De kracht van Digitale Transformatie
19.30 Peter van der Voordt, Manager ICT Antea Group, “De transitie naar de nieuwe werkplek”
20.00 Koffie pauze
20.15 Nadine de Ruiter, Customer Success Manager van Microsoft, “De  visie van Microsoft op de werkplek van de toekomst”
21.00 Napraten en netwerken

Voor meer informatie, kijk op de website van Ngi-NGN

Praktische informatie

Datum 28 sep 2017
Type Extern evenement
Locatie Antea Group, Tolhuisweg 57, Heerenveen
Tijd 17:30 - 22:00 uur
  • Deel

Meer evenementenInformatiebijeenkomst Make IT Work

07 mei
15:30 - 17:00 uur
EnTranCe, Zernikelaan 17, Groningen
29 plaatsen

Ben je hoogopgeleid en op zoek naar (ander) werk? Op 7 mei organiseert IT Academy Noord-Nederland in samenwerking met...

Meer informatie ›
IT Academy colleges

IT Academy colleges: Futures Literacy

23 mei
13:30 - 17:30 uur
Hét Kasteel, Melkweg 1 Groningen
30 plaatsen

Op donderdag 23 mei 2019 van 14.00 – 17.00 staat IT Academy colleges: Futures Literacy gepland, dé ultieme 21st...

Meer informatie ›

Django Girls

25 mei
09:30 - 16:30 uur
IBM Groningen

On May 25, from 9.30 - 16.30, Django Girls organizes an event in Groningen. If you are a woman and want to learn how...

Meer informatie ›